unknown
×

Ulei de Karanja

×

Specificații

INCI
Pongamia Glabra Seed Oil
Alte denumiri
Pongamia oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, maroniu, gălbui
Textură
grasă/bogată
Miros, aromă
caracteristic
Dozaj
1-80%
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
185-195
Beneficii cheie
anti-aging, antioxidant, protector, regenerator, antibacterian
Potrivit pentru
protecție solară, cosmetică
TEN
Creme de față, Uleiuri faciale, Balsamuri
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Uleiuri de plajă
MACHIAJ
Fond de ten
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Mixt, Uscat, Matur, Normal
TIP DE PĂR
Deteriorat, Uscat, Toate tipurile, Vopsit
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Este un ulei bogat în substanțe active, versatil, deosebit de apreciat pentru proprietățile sale protectoare UV, antioxidante, anti-aging și regeneratoare.

Mai departeArată mai puțin
17,85 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1452
Compară0
Adaug la Wishlist(31)
Descriere Ulei de Karanja

Este un ulei bogat în substanțe active, versatil, deosebit de apreciat pentru proprietățile sale protectoare UV, antioxidante, anti-aging și regeneratoare.

Uleiul de karanja este presat din sâmburii arborelui Pongamia, înrudit cu arborele de Neem, și este utilizat în medicina ayurvedică având proprietăți comune cu uleiul de neem, însă utilizarea este facilă datorită mirosului mult mai agreabil.

Cunoscut pentru abilitatea de a absorbi o parte din radiațiile UV, uleiul de karanja este o alegere bună pentru prepararea cremelor de protecție solară, a cremelor și serurilor pentru regenerarea tenului matur, îmbătrânit, a cremelor și balsamurilor pentru îngrijirea pielii afectate de exzeme, psoriazis, ulcerații și răni minore.

Pentru îngrijirea părului, uleiul de karanja este indicat în compoziții de protecție solară și de protejare a culorii părului, dar și în caz de mătreață, scalp cu probleme.

Ingrediente: Pongamia Glabra Seed Oil

PROPRIETĂȚI

  • absoarbe o parte din radiațiile UV
  • fotoprotector, antiradicalar
  • antioxidant
  • regenerator cutanat
  • antimicrobian
  • ușor astringent
  • emolient
  • anti-aging
  • anti-mătreață

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid linoleic (C18:2) 24%
  • Acid linolenic (C18:3) 4%
  • Acid oleic (C18:1) 57%
  • Acid palmitic (C16:0) 11%
  • Pongamol 1%
  • Karanjin 3%

chart_28

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice​
  • creme și uleiuri de plajă
  • creme de față și de corp cu protecție solară
  • preparate cosmetice ”after-sun”
  • creme și seruri pentru ten matur
  • creme anti-aging
  • BB cream, CC cream, fond de ten
  • tratamente preventive antiîmbătrânire
  • creme, balsamuri și emulsii pentru pielea deteriorată
  • eczeme, psoriazis, ulcerații, răni minore
  • măști și balsamuri capilare pentru scalp problematic
  • măști și tratamente anti-mătreață
  • creme, balsamuri și seruri pentru păr vopsit
  • balsamuri și măști de păr, pentru luciu și hrănire
  • se recomandă combinarea cu alte uleiuri sau ca ingredient pentru prepararea formulărilor cosmetice
  • nu este indicată utilizarea pe piele ca atare, se folosește în dozaj de până la 20% în compozițiile aplicate pe corp, și până la 80% în cele aplicate pe față, păr sau pe suprafețe mai mici de piele
  • amplifică factorul de protecție solară a compozițiilor ce conțin filtre minerale, astfel, pentru prepararea cremelor solare se poate combina cu oxid de zinc/dioxid de titan și alte asemenea ingrediente
  • este un ulei foarte bogat în substanțe active, este contraindicată aplicarea la copiii mai mici de 3 ani

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • se recomandă un test cutanat cu 24 de ore înainte de utilizare
  • a se evita contactul cu ochii
  • a nu se ingera
  • a nu se folosi pentru copiii mai mici de 3 ani
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1452

Specificații

INCI
Pongamia Glabra Seed Oil
Alte denumiri
Pongamia oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, maroniu, gălbui
Textură
grasă/bogată
Miros, aromă
caracteristic
Dozaj
1-80%
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
185-195
Beneficii cheie
anti-aging, antioxidant, protector, regenerator, antibacterian
Potrivit pentru
protecție solară, cosmetică
TEN
Creme de față, Uleiuri faciale, Balsamuri
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Uleiuri de plajă
MACHIAJ
Fond de ten
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Mixt, Uscat, Matur, Normal
TIP DE PĂR
Deteriorat, Uscat, Toate tipurile, Vopsit
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414015087
upc
C079-3.C13
mpn
33079000
Disclaimer

Ulei de Karanja beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Ulei de Karanja

Media evaluării

5.0
21 Recenzii
Excelent 21
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (21)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare