unknown
×

Ulei de Pracaxi

×

Specificații

INCI
Pentaclethra Macroloba Seed Oil
Status
Natural conform
Filieră
direct din Brazilia
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
nerafinat, presat la rece
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
semi vâscos, gălbui, tulbure
Textură
medium
Miros, aromă
caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
solid la temperatura camerei
Indice saponificare
150 - 200
Indicații specifice
pete pigmentare, mătreață, înțepături insecte, eczeme, piele atopică, cicatrici, căderea părului, riduri, linii fine, vergeturi, răni, leziuni, mâncărime
Beneficii cheie
tonic cutanat, regenerator, nutritiv, fortifiant capilar, cicatrizant, calmant cutanat
Colecție
Amazonian Rainforest
TEN
Uleiuri faciale, Seruri, Creme de față, Balsamuri
CORP
Creme, Emulsii, Balsamuri, Creme de mâini, Uleiuri de corp, Unguente, Unturi de corp
PĂR
Seruri pentru scalp, Seruri pentru păr, Tratamente, Balsamuri de păr
TIP DE TEN / PIELE
Matur, Sensibil, Uscat, Normal

Un ulei exotic de origine amazoniană, foarte apreciat pentru formulări de îngrijire a pielii și a părului destinate să combată îmbătrânirea pielii, reducerea cicatricilor, hiperpigmentare și o gamă largă de probleme de piele. Ideal și pentru îngrjirea părului și scalpului.

Mai departeArată mai puțin
12,85 Lei 21,42 Lei
-40%
Ambalaj
Referință:
M-1505
Adaug la Wishlist(65)
Descriere Ulei de Pracaxi

Un ulei exotic de origine amazoniană, foarte apreciat pentru formulări de îngrijire a pielii și a părului destinate să combată îmbătrânirea pielii, reducerea cicatricilor, hiperpigmentare și o gamă largă de probleme de piele. Ideal și pentru îngrjirea părului și scalpului.

Ingrediente: Pentaclethra Macroloba Seed Oil

PROPRIETĂȚI

  • conține concentrații ridicate de acid behenic și acizi lignocerici
  • nutritiv, calmant cutanat, tonifiant
  • utilizat pentru îngrijirea pielii afectate de o gamă largă de probleme
  • ajută pielea uscată și deteriorată
  • calmează zonele cu piele iritată
  • ajută la îmbunătățirea aspectului și tonusului pielii
  • susține păstrarea elasticității pielii
  • ajută la stimularea reînnoirii celulare
  • util în caz de eczeme și psoriazis
  • contribuie la combaterea vergeturilor
  • ajută la reducerea hiperpigmentării
  • potrivit în caz de mâncărimi ale pielii și scalpului, mătreață
  • ajută la reducerea căderii părului
  • aduce strălucire, finețe și maleabilitate părului
  • facilitează coafarea părului indisciplinat

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid lauric (C12:0) 1%
  • Acid miristic (C14:0) 2%
  • Acid palmitic (C16:0) 5%
  • Acid stearic (C18:0) 5%
  • Acid oleic (C18:1) 40% 
  • Acid linoleic (C18:2) 11% 
  • Acid linolenic (C18:3) 3% 
  • Acid behenic (C22:0) 18%
  • Acid lignoceric (C24:0) 15% 

chart_23

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • este o alegere excelentă pentru fomulări adresate tenului matur, pielii cu semne de îmbătrânire, pielii deteriorate, cu probleme, părului deteriorat
  • ca ingredient pentru formulări de creme, seruri uleioase, balsamuri, alifii pentru cicatrici, creme pentru îngrijirea pielii în sarcină, uleiuri de masaj
  • ca ingredient pentru formulări de îngrijire a părului precum balsamuri, seruri, măști capilare, produse leave-in
  • dacă primiți flaconul cu ulei solidificat, deșurubați ușor capacul și țineți flaconul în apă caldă pentru a se lichefia

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1505

Specificații

INCI
Pentaclethra Macroloba Seed Oil
Status
Natural conform
Filieră
direct din Brazilia
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
nerafinat, presat la rece
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
semi vâscos, gălbui, tulbure
Textură
medium
Miros, aromă
caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
solid la temperatura camerei
Indice saponificare
150 - 200
Indicații specifice
pete pigmentare, mătreață, înțepături insecte, eczeme, piele atopică, cicatrici, căderea părului, riduri, linii fine, vergeturi, răni, leziuni, mâncărime
Beneficii cheie
tonic cutanat, regenerator, nutritiv, fortifiant capilar, cicatrizant, calmant cutanat
Colecție
Amazonian Rainforest
TEN
Uleiuri faciale, Seruri, Creme de față, Balsamuri
CORP
Creme, Emulsii, Balsamuri, Creme de mâini, Uleiuri de corp, Unguente, Unturi de corp
PĂR
Seruri pentru scalp, Seruri pentru păr, Tratamente, Balsamuri de păr
TIP DE TEN / PIELE
Matur, Sensibil, Uscat, Normal

ean13
6424414017043
upc
D082-3.D10
mpn
33049900
Disclaimer

Ulei de Pracaxi beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei de Pracaxi

Media evaluării

4.9
26 Recenzii
Excelent 23
Foarte bun 3
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (26)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare