unknown
×

Ulei de Muștar

×

Specificații

INCI
Brassica Alba Seed Extract
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece
Partea plantei
semințe
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
galben, lichid
Miros, aromă
caracteristic
Dozaj
1-50%
Indice saponificare
170 - 182
Indicații specifice
mătreață, edeme, celulită, căderea părului
Beneficii cheie
circulator, încălzitor, fortifiant capilar
Potrivit pentru
tratamente, cosmetică
CORP
Creme de picioare, Scruburi, Uleiuri de masaj, Uleiuri de corp, Balsamuri
PĂR
Tratamente, Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Seruri pentru scalp, Șampoane solide
TIP DE PĂR
Toate tipurile
TENDINȚE SUSȚINUTE
Personalizat, At-Home, Men's Grooming, Waterless, Skinimalism, Clean Beauty
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Un ulei puternic cu miros picant, cunoscut pentru stimularea creșterii părului și combaterea căderii părului, întărește și hrănește fibra de păr, are acțiune tonifiantă pentru piele și scalp.

Mai departeArată mai puțin
17,28 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1554
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(55)
Descriere Ulei de Muștar

Un ulei puternic cu miros picant, cunoscut pentru stimularea creșterii părului și combaterea căderii părului, întărește și hrănește fibra de păr, are acțiune tonifiantă pentru piele și scalp.

Ingrediente: Brassica Alba Seed Extract

PROPRIETĂȚI

  • bogat în acid erucic, linolenic și eicosenoic
  • cunoscut pentru promovarea creșterii părului, ajută la lupta împotriva căderii părului
  • favorizează circulația periferică
  • acțiune de încălzire și tonifiere a pielii și a scalpului
  • sporește fermitatea pielii
  • fortifică și hrănește fibra capilară, conferă strălucire părului
  • ajută la combaterea mătreții

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid miristic (C 14:0) 1%
  • Acid palmitic (C 16:0) 3%
  • Acid palmitoleic (C 16:1) 1%
  • Acid stearic (C 18:0) 1%
  • Acid oleic (C 18:1) 20%
  • Acid linoleic (C 18:2) 16%
  • Acid linolenic (C 18:3) 12%
  • Acid arahidic (C 20:0) 2%
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 9%
  • Acid eicosanedienoic (C 20:2) 1%
  • Acid behenic (C 22:0) 1%
  • Acid erucic (C 22:1) 30%
  • Acid lignoceric (C 24:0) 1%
  • Acid nervonic (C 24:1) 2%

chart_12_1

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • este un ulei concentrat în substanțe active, nu recomandăm să fie aplicat ca atare pe piele sau păr combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • diverse aplicații de îngrijire a pielii și părului, în formulări anti-cădere, anti-mătreață, pentru stimularea creșterii părului, îmbunătățirea aspectului la părul fin și tern
  • prepararea de uleiuri de masaj pentru sportivi, masaj și frecție pentru scalp, măști și seruri de păr, tratamente corporale de fermitate și tonifiere

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • poate fi iritant în stare pură, nu utilizați pe față, nu lăsați pe piele și pe scalp mai mult de o oră
  • se recomandă un test cutanat cu 24 de ore înainte de utilizare 
  • dacă senzația de încălzire și furnicături devine inconfortabilă, clătiți produsul cu săpun sau șampon blând
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1554

Specificații

INCI
Brassica Alba Seed Extract
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece
Partea plantei
semințe
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
galben, lichid
Miros, aromă
caracteristic
Dozaj
1-50%
Indice saponificare
170 - 182
Indicații specifice
mătreață, edeme, celulită, căderea părului
Beneficii cheie
circulator, încălzitor, fortifiant capilar
Potrivit pentru
tratamente, cosmetică
CORP
Creme de picioare, Scruburi, Uleiuri de masaj, Uleiuri de corp, Balsamuri
PĂR
Tratamente, Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Seruri pentru scalp, Șampoane solide
TIP DE PĂR
Toate tipurile
TENDINȚE SUSȚINUTE
Personalizat, At-Home, Men's Grooming, Waterless, Skinimalism, Clean Beauty
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

upc
E102-3.F11
mpn
33079000
ean13
6424414019702
Disclaimer

Ulei de Muștar beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Ulei de Muștar

Media evaluării

5.0
9 Recenzii
Excelent 9
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (9)
  • Întrebări și răspunsuri (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare