unknown
×

Mască de păr naturală Restore & Hydrate

6537

Acest tratament pentru păr pe bază de plante conferă părului strălucire, hidratare și hrănire, reduce despicarea părului, sporește volumul și învelește părul deteriorat.

Formula: 72633 Nivel dificultate: avansat Valabilitate: min 3 luni pH optim: 4.0-5.0 

Faza Ingrediente Dozaj % Total 200 gr
A Apă pură / distilată 67,7 135,4 gr
B Green Conditioner  10 20 gr
B Ulei de Muștar   7 14 gr
B Ulei de Moringa   7 14 gr
B Cetearyl alcohol   5 10 gr
C Hair protect  2 4 gr 
C Ulei esențial Litsea Cubeba   0,7 1,4 gr
C Cosgard  0,6 1,2 gr

1. Încălziți separat fazele A și B în baie de apă la 75°C.

2. Îndepărtați de la căldură, adăugați faza A în faza B amestecând energic cu un mixer electric timp de aproximativ un minut.

3. Introduceți paharul într-un bol cu apă rece pentru a accelera răcirea și continuați să mixați sau să amestecați manual până când se formează emulsia.

4. Când emulsia s-a răcit sub 40°C, adăugați ingredientele fazei C, pe rând, și amestecați până la omogenizare.

5. Transferați preparatul în recipientul dedicat.

Acest tratament pentru păr pe bază de plante conferă părului strălucire, hidratare și hrănire, reduce despicarea părului, sporește volumul și învelește părul deteriorat.
Aplicați după șamponare, lăsați să acționeze pe păr timp de 10-15 minute, apoi clătiți.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(9)

Un ulei puternic cu miros picant, cunoscut pentru stimularea creșterii părului și combaterea căderii părului, întărește și hrănește fibra de păr, are acțiune tonifiantă pentru piele și scalp.

17,85 Lei
"0"
(4)

Bogat în omega-9, acid behenic, vitamina E și fitosteroli, acționează ca un emolient ușor cu proprietăți antiinflamatorii, nutritive de protecție, cu multiple beneficii pentru utilizarea în produsele de îngrijire a...

31,87 Lei
"0"
(3)

Ingredient de înaltă performanță dezvoltat special pentru produsele de condiționare a părului în conformitate cu standardele pentru cosmetice naturale, fără compromisuri în ceea ce privește performanța. O bună...

24,99 Lei
"0"
(29)

Alcool gras de origine vegetală ce funcționează ca emolient, co-emulsifiant, stabilizator de emulsie, opacifiant, modificator de vâscozitate și modificator de structură pentru produsele cosmetice. Conferă pielii o...

13,09 Lei
"0"
(19)

Ingredient activ marin, pentru strălucire și reconstrucție profundă a părului, oferă protecție termică, repară daunele, întărește structura internă a părului. Oferă luminozitate, vitalitate și rezistență fibrei...

23,80 Lei
"0"
(32)

Sclipitor citric floral, cu note verzi, condimentate și ușor fructate, este un ulei esențial încântător, înălțător și revigorant, care ajută în caz de neliniște, moral scăzut sau lipsă de încredere, dar are și...

18,84 Lei
"0"
(140)

Conservant cu spectru larg aprobat de Ecocert și Cosmos, utilizat global într-o gamă variată de cosmetice, potrivit pentru produse de îngrijire a pielii, îngrijire corporală, machiaj, igienă și îngrijire a părului.

14,28 Lei
MATERIALE
"0"
(23)

Cutie transparentă potrivită pentru o mare varietate de produse cosmetice. Poate fi folosită pentru creme, unt de corp, scrub-uri și alte preparate de îngrijire personală.

2,39 Lei
3 Opinii
 • Nedelcescu c.

  Nedelcescu c. 2024-02-18

  O mască extraordinară, potrivită pt părul meu creț. Nota 10 pt această rețetă!
 • How To Be Curly in M.

  How To Be Curly in M. 2023-11-14

  Hello from Madagascar, i noticed most of your hair creams are preserved with 0,6% Cosgard. I made a microbial test for a hair cream preserved with 1% cosgard once using dipslides, i got a contamination after a month so i wonder how do you manage to safely preserve your creams with 0,6% please.
 • Claudia C.

  Claudia C. 2023-10-25

  Bună ziua! Pot folosi uleiul de Kukui in locul uleiului Moringa ?
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare