unknown
×

Ulei de Moringa

×

Specificații

INCI
Moringa Oleifera Seed Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, galben auriu
Textură
medium
Miros, aromă
caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
175 - 196
Beneficii cheie
antiinflamator, antioxidant, fortifiant capilar, nutritiv, protector
Potrivit pentru
machiaj, protecție solară, masaj, cosmetică, tratamente
TEN
Creme pentru ochi, Creme de față, Seruri, Uleiuri faciale, Balsamuri
CORP
Creme, Emulsii, Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Unguente, Uleiuri de masaj, Creme de mâini, Uleiuri/creme pentru unghii, Creme de picioare
PĂR
Seruri pentru păr, Tratamente, Balsamuri de păr
MACHIAJ
Corector, Fond de ten
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Uscat, Matur, Normal, Sensibil
TIP DE PĂR
Deteriorat, Uscat, Vopsit, Creț, Subțiat
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Men's Grooming, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Bogat în omega-9, acid behenic, vitamina E și fitosteroli, acționează ca un emolient ușor cu proprietăți antiinflamatorii, nutritive de protecție, cu multiple beneficii pentru utilizarea în produsele de îngrijire a pielii și a părului. Protejează pielea de daunele provocate de mediu, hrănește și întărește părul.

Mai departeArată mai puțin
31,87 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1553
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(41)
Descriere Ulei de Moringa

Bogat în omega-9, acid behenic, vitamina E și fitosteroli, acționează ca un emolient ușor cu proprietăți antiinflamatorii, nutritive de protecție, cu multiple beneficii pentru utilizarea în produsele de îngrijire a pielii și a părului. Protejează pielea de daunele provocate de mediu, hrănește și întărește părul.

Ingrediente: Moringa Oleifera Seed Oil

PROPRIETĂȚI

  • stabilitate excelentă la oxidare
  • bogat dar nu gras, se repartizează foarte bine pe piele
  • ajută la protejarea împotriva radicalilor liberi ca antioxidant natural
  • hrănitor și protector
  • potrivit pentru toate tipurile de piele, în special cea uscată și sensibilă
  • ajută la repararea buzelor uscate și crăpate
  • benefic pentru refacerea barierei naturale a pielii
  • repară și înmoaie pielea uscată
  • hrănește și fortifică părul, disciplinează și modelează buclele
  • combate despicarea firelor

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid palmitic (C 16:0) 6%
  • Acidul palmitoleic (C 16:1) 5%
  • Acid stearic (C 18:0) 5%
  • Acid oleic (C 18:1) 63%
  • Acid linoleic (C 18:2) 5 %
  • Acid arahidic (C 20:0) 5% 
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 4%
  • Acid behenic (C 22:0) 7%

chart_13_1

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • diverse aplicații de îngrijire a pielii și părului, în formulări de creme și loțiuni, machiaj, masaj
  • ca ingredient pentru prepararea de seruri, uleiuri și lapte de corp, balsamuri, demachiante, protecție solară, îngrijire după plajă, ruj, creme de păr, ulei de unghii, balsamuri hrănitoare și modelante, șampoane cremă

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1553

Specificații

INCI
Moringa Oleifera Seed Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, galben auriu
Textură
medium
Miros, aromă
caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
175 - 196
Beneficii cheie
antiinflamator, antioxidant, fortifiant capilar, nutritiv, protector
Potrivit pentru
machiaj, protecție solară, masaj, cosmetică, tratamente
TEN
Creme pentru ochi, Creme de față, Seruri, Uleiuri faciale, Balsamuri
CORP
Creme, Emulsii, Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Unguente, Uleiuri de masaj, Creme de mâini, Uleiuri/creme pentru unghii, Creme de picioare
PĂR
Seruri pentru păr, Tratamente, Balsamuri de păr
MACHIAJ
Corector, Fond de ten
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Uscat, Matur, Normal, Sensibil
TIP DE PĂR
Deteriorat, Uscat, Vopsit, Creț, Subțiat
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Men's Grooming, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

upc
E104-3.
mpn
33079000
ean13
6424414019689
Disclaimer

Ulei de Moringa beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei de Moringa

Media evaluării

5.0
4 Recenzii
Excelent 4
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (4)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare