unknown
×

Baie de ulei revitalizantă pentru păr

5369

Un adevărat tratament de înfrumusețare pentru părul uscat sau deteriorat, cu o sinergie de uleiuri hrănitoare ce conferă catifelare și strălucire.

Formula: 72334 Nivel dificultate: începător Valabilitate: min 6 luni pH optim: - 

Faza Ingrediente Dozaj % Total 100 gr
A Ulei de Amla 54,8 54,8 gr
A Ulei de Brusture  30 30 gr
A Ulei de Muștar 10 10 gr
A Ulei de Broccoli 5 5 gr
A Ulei esențial de Litsea Cubeba  0,2 0,2 gr

1. Puneți toate ingredientele într-un vas și amestecați bine.

2. Turnați amestecul în flaconul dedicat.

Un adevărat tratament de înfrumusețare pentru părul uscat sau deteriorat, cu o sinergie de uleiuri hrănitoare ce conferă catifelare și strălucire.

Cu aproximativ o oră înainte de a vă spăla părul, aplicați o cantitate moderată pe șuvițele de păr, în special pe vârfuri, masând ușor pentru a favoriza penetrarea. Acoperiți capul cu un prosop cald.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(11)
Ambalaj

Excepțional pentru îngrijirea părului, acest macerat uleios combină proprietățile deosebite ale fructelor de amla cu efectele benefice ale uleiului de susan și brassica.

24,38 Lei
"0"
(13)
Ambalaj

Excelent pentru îngrijirea generală a părului, maceratul de rădăcină de brusture încurajează creșterea sănătoasă a părului, ajută la prevenirea ruperii părului, conferă strălucire și întărește firele de păr, calmează...

16,41 Lei
"0"
(9)
Ambalaj

Un ulei puternic cu miros picant, cunoscut pentru stimularea creșterii părului și combaterea căderii părului, întărește și hrănește fibra de păr, are acțiune tonifiantă pentru piele și scalp.

17,85 Lei
"0"
(20)
Ambalaj

Emolient și hidratant excelent pentru părul uscat, deteriorat și creț, poate fi o alternativă naturală la siliconi ca agenți plastifianți în îngrijirea părului, ajută la protejarea pielii și a părului împotriva...

17,49 Lei
"0"
(32)
Ambalaj

Sclipitor citric floral, cu note verzi, condimentate și ușor fructate, este un ulei esențial încântător, înălțător și revigorant, care ajută în caz de neliniște, moral scăzut sau lipsă de încredere, dar are și...

18,84 Lei
MATERIALE
"0"
(12)

Potrivit pentru dozarea preparatelor fluide, cum ar fi șampoane, geluri de duș, săpunuri, geluri, loțiuni, lapte de corp, emulsii.

2,42 Lei
2 Opinii
  • Isabel F.

    Isabel F. 2024-01-17

    Buna ziua! As putea inlocui uleiul de amla cu uleiul de pataua?
  • Cristina O.

    Cristina O. 2023-09-18

    Buna seara. Va scriu cu mare speranță că ma puteți ajuta in continuare. Am realizat serul pentru barbă cu pracaxi dintr o mare dorință de a ajuta un domn care se plânge de foarte mult timp că nu a găsit mixtul uleios care sa l ajute( nu merge )Firul bărbii este extrem, extrem de gros, aspru și încăpățânat.isi dorește un mixt de uleiuri care sa combată cu adevărat rigiditatea firului de par, sa l înmoaie sa nu i mai dea bătăi de cap. Ar fi ok instant bond ? Să înlocuiesc vreun ulei in rețeta preparată pentru barbă?Sau eventual sa incerc un alt mixt de uleiuri? Mi se pare imposibil sa nu găsim leacul având atâtea minunății disponibile )
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare