unknown
×

`Stop Sebum` mască pentru scalp

3751

Această mască e o combinație de pulberi și ulei esențial cu proprietăți purificatoare, de curățare și calmante pentru un scalp echilibrat și un păr strălucitor.

Formula: 72329 Nivel dificultate: începător Valabilitate: -

Faza Ingrediente o aplicare
A Pudră de Shikakai  3 gr
A Pudră de Urzică 2 gr
A Pudră de Tulsi  2 gr
B Ulei esențial de Petitgrain  3 pic
B Glicerină vegetală 3 g
B Apă plată cca 18 gr

1. Amestecați pulberile într-un bol.

2. Adăugați uleiul esențial, glicerina și treptat apa amestecând până când obțineți o pastă omogenă.

Această mască e o combinație de pulberi și ulei esențial cu proprietăți purificatoare, de curățare și calmante pentru un scalp echilibrat și un păr strălucitor.

Se aplică pe scalpul umed, doar la rădăcina părului, se masează ușor și se lasă să acționeze timp de 10-15 minute. Clătiți bine, apoi spălați părul cu un șampon blând.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(38)

Shikakai este folosit conform tradiției ayurvedice pentru a spăla părul și a-i reda o strălucire frumoasă. Cu pH-ul său blând în mod natural, este un agent de curățare delicat care limitează mătreața, menține scalpul...

19,04 Lei
"0"
(20)

Urzica este bogată în săruri minerale, flavonoide și acid galic. Folosită în principal în aplicații de înfrumusețare a părului și de echilibrare a scalpului, este potrivită și în îngrijirea pielii datorită...

7,74 Lei
"0"
(17)

O pudră ayurvedică holistică cu beneficii well-aging care protejează pielea, îi restabilește echilibrul și combate semnele de îmbătrânire cutanată. Purifică, curăță în profunzime și calmează scalpul.

14,28 Lei 19,04 Lei
-25%
"0"
(56)

Versatil, utilizat pe scară largă ca umectant și hidratant eficace, derivat din surse vegetale. Un adaos esențial în numeroase formulări de îngrijire personală.

11,22 Lei
MATERIALE
1 Comentariu
  • Laura L.

    Laura L. 2023-10-28

    Pentru a face o cantitate mai mare, pentru mai multe aplicari si un termen de valabilitate de cca 3 luni, este necesar a fi adaugat conservant? Cosgard ar fi ok? Multumesc!
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare