unknown
×

Acid Azelaic

×

Specificații

INCI
Azelaic Acid

Un ingredient cosmeceutic utilizat în formulări anti-îmbătrânire, anti-acnee, estomparea petelor și imperfecțiunilor, uniformizarea culorii pielii, îmbunătățirea aspectului și texturii pielii, obținerea unui ten mai luminos, radiant.

Mai departeArată mai puțin
27,17 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1535
Compară0
Adaug la Wishlist(52)
Descriere Acid Azelaic

Un ingredient cosmeceutic utilizat în formulări anti-îmbătrânire, anti-acnee, estomparea petelor și imperfecțiunilor, uniformizarea culorii pielii, îmbunătățirea aspectului și texturii pielii, obținerea unui ten mai luminos, radiant.

PROPRIETĂȚI

  • ajută la uniformizarea pielii
  • reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor
  • activitate antimicrobiană și antiinflamatorie
  • beneficii anti-acnee, anti-rozacee
  • acționează pentru luminozitatea pielii
  • reduce roșeața și aspectul petelor
  • ajută la estomparea semnelor postacnee
  • revitalizează pielea ternă, oferă ten radiant
  • poate ajuta la stimularea creșterii părului

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • adecvat pentru formulări anti-îmbătrânire, estomparea petelor și imperfecțiunilor, uniformizarea culorii pielii, îmbunătățirea aspectului și texturii pielii, soluții de păr anti-cădere
  • solubil în glicoli precum propanediol, glicerină
  • în emulsii se adaugă după emulsificare, dizolvat în prealabil la cald în propanediol
  • în geluri și seruri apoase se adaugă dizolvat în prealabil la cald în propanediol sau alți glicoli
  • gama optimă de pH al preparatului final: 3.5-5.5

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1535

Specificații

INCI
Azelaic Acid

upc
F005-3.C09
mpn
33079000
ean13
6424414019405
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Acid Azelaic

Media evaluării

4.9
14 Recenzii
Excelent 13
Foarte bun 1
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (14)
  • Întrebări și răspunsuri (2)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare