unknown
×

Specificații

INCI
Azelaic Acid
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
alb, gălbui, granulat, pudră
Miros, aromă
slab, caracteristic
Solubilitate
în glicoli
Dozaj
0.5-10%
Beneficii cheie
anti-aging, antiinflamator, antirid
Indicații specifice
acnee, coșuri, căderea părului, cuperoză, rozacee, pete pigmentare, riduri, linii fine
TEN
Creme de față, Cleansere, Măști, Seruri, Tonere, Tratamente
CORP
Creme, Emulsii
PĂR
Balsamuri de păr, Șampoane, Tratamente, Loțiuni pentru scalp
TIP DE TEN
Toate tipurile, Acneic, Matur
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Bazat pe știință, Skinimalism, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Acid Azelaic

Un ingredient cosmeceutic utilizat în formulări anti-îmbătrânire, anti-acnee, estomparea petelor și imperfecțiunilor, uniformizarea culorii pielii, îmbunătățirea aspectului și texturii pielii, obținerea unui ten mai luminos, radiant.

Mai departeArată mai puțin
Ofertă limitată în timp:
8,03 Lei 10,04 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1535
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări