unknown
×

Specificații

INCI
Aqua, Glycerin, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid
Status
Natural conform
Metoda de obținere
macerat
Partea plantei
frunze
Conservanți
aprobat Ecocert
Aspect
galben maroniu, lichid
Solubilitate
în apă
Dozaj
5 - 20 %
Beneficii cheie
calmant cutanat, circulator, protector, antioxidant, antiinflamator, regenerator, tonic cutanat, anti-aging
Indicații specifice
arsuri solare, cearcăne, celulită, riduri, linii fine
Potrivit pentru
masaj, protecție solară, cosmetică, baie & igienă, tratamente
TEN
Creme de față, Cleansere, Măști, Seruri, Tonere
CORP
Creme, Emulsii
PĂR
Balsamuri de păr, Șampoane, Seruri pentru păr
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme
TIP DE TEN
Toate tipurile, Matur
TIP DE PĂR
Toate tipurile, Deteriorat, Uscat
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Extract de Gingko biloba

Recunoscut pentru menținerea calității și aspectului sănătos al pielii, exercită o serie de beneficii cum ar fi protecția antioxidantă, reducerea impactului radicalilor liberi, calmare și regenerare cutanată. Este o alegere bună pentru formulările anti-îmbătrânire, de siluetă, tonifiere și modelare corporală.

Mai departeArată mai puțin
12,77 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1539
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări