unknown
×

Silhouette Sensation Body Yoghurt

5889

Tonifiați-vă corpul și beneficiați de o hidratare ușoară cu această formulă de gel-cremă cu absorbție rapidă și non-grasă, îmbogățită cu active de fermitate și remodelare.

Formula: 73124 Nivel dificultate: avansat  Valabilitate: min 3 luni pH optim: 5.5-6.0 

Faza Ingrediente Dozaj % Total 200 gr
A Apă pură / distilată  63,4 126,8  gr
A Glicerină vegetală 3 6 gr
A Gumă xanthan 0,5 1 gr
A Extract de Gingko biloba 7 14 gr
A Co-emulsifiant Hidractiv 2 4 gr
B Ulei de Centella Asiatica 15 30 gr 
B Emulsifiant Vegemuls   3,5 7 gr
C Algae Slim Complex  4 8 gr 
C Parfumant natural Magnolia   1 2 gr
C Cosgard 0,6 1,2 gr

1. Pregătiți faza A: preamestecați guma xantan cu glicerina, adăugați la apă și amestecați până când se formează un gel. Adăugați apoi în gel restul ingredientelor din faza A.

2. Încălziți separat fazele A și B până la 75°C în pahare termorezistente, pe baie de apă. Când ambele faze au ajuns la temperatura potrivită, îndepărtați-le de la căldură.

3. Adăugați faza B în faza A cu amestecare, mixați până când devine omogen.

4. Introduceți paharul într-un bol cu apă rece și mixați până când se formează emulsia.

5. Când s-a răcit sub 40°C, adăugați pe rând ingredientele fazei C și amestecați temeinic.

6. Transferați preparatul în recipientul dedicat. Consistența va fi definitivă a doua zi.

Tonifiați-vă corpul și beneficiați de o hidratare ușoară cu această formulă de gel-cremă cu absorbție rapidă și non-grasă, îmbogățită cu active de fermitate și remodelare.

După duș, întindeți o cantitate generoasă pe piele și masați până la absorbția completă.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(56)
Ambalaj

Versatil, utilizat pe scară largă ca umectant și hidratant eficace, derivat din surse vegetale. Un adaos esențial în numeroase formulări de îngrijire personală.

11,22 Lei
"0"
(63)
Ambalaj

Biopolimer natural grad transparent, utilizat ca agent de gelificare, stabilizare, îngroșare și suspendare, potrivit pentru o gamă largă de produse de îngrijire personală.

11,90 Lei
"0"
(8)
Ambalaj

Recunoscut pentru menținerea calității și aspectului sănătos al pielii, exercită o serie de beneficii cum ar fi protecția antioxidantă, reducerea impactului radicalilor liberi, calmare și regenerare cutanată. Este o...

12,82 Lei
"0"
(15)
Ambalaj

Emulsifiant O/W derivat natural, cu proprietăți hidratante, foarte blând pentru piele. Ideal pentru pielea sensibilă și în preparatele are trebuie să livreze hidratare suplimentară. Aplicații interesante includ...

8,82 Lei
"0"
(1)
Ambalaj
Alte volume disponibile

Emulsifiant natural care demonstrează o compatibilitate extraordinară cu pielea, construiește emulsii lamelare biomimetice, poate crea texturi de la cremă la unt cu un profil bogat, fondant și hidratant.

9,84 Lei
"0"
(23)
Ambalaj

Conține substanțe recunoscute pentru stimularea producției de colagen, servește ca factor anti-aging, de tonifiere și fermitate, de condiționare și refacere a pielii, ajută la diminuarea țesutului cicatricial și la...

21,35 Lei
"0"
(4)
Ambalaj

Un amestec unic și inovator de alge marine, un extract complex de Fucus, Nori, Enteromorpha, Wakame și Lithothamnium care oferă o modalitate naturală de a restabili vitalitatea și de a îmbunătăți aspectul pielii.

10,82 Lei
"0"
(1)
Ambalaj

Cremos floral, ușor dulce, dar cu o nuanță citrică, emană o mireasmă relaxantă care evocă un sentiment liniștitor și de seninătate.

21,42 Lei
"0"
(138)
Ambalaj

Conservant cu spectru larg aprobat de Ecocert și Cosmos, utilizat global într-o gamă variată de cosmetice, potrivit pentru produse de îngrijire a pielii, îngrijire corporală, machiaj, igienă și îngrijire a părului.

14,28 Lei
MATERIALE
"0"
(23)
Stoc epuizat

Cutie transparentă potrivită pentru o mare varietate de produse cosmetice. Poate fi folosită pentru creme, unt de corp, scrub-uri și alte preparate de îngrijire personală.

2,39 Lei
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare