unknown
×

Undaria & Fucus Algae Body Butter

5751

Tratați-vă zilnic pielea pentru a o simți hrănită, moale și catifelată cu acest unt de corp intens hidratant, tonifiant și de fermitate.

Formula: 72684 Nivel dificultate: avansat  Valabilitate: min 3 luni pH optim: 5.5-6.0 

Faza Ingrediente Dozaj % Total 200 gr
A Apă pură / distilată  51,4 102,8  gr
A Extract de castan sălbatic  10 20 gr
B Unt de Shea 10 20 gr
B Ulei de caise  10 20 gr
B Butter-Perlen   5 10 gr
B Emulsifiant Plant HP30 5 10 gr 
B Cetearyl alcohol   3 6 gr
C Algae Slim Complex  4 8 gr 
C Ulei esențial Grapefruit FCF   1 2 gr
C Cosgard 0,6 1,2 gr

1. Încălziți separat ingredientele fazelor A și B până la 75°C în baie de apă. Când ambele faze au ajuns la temperatura potrivită, îndepărtați-le de la căldură.

2. Adăugați faza B în faza A cu mixare, continuați să mixați până la omogenizare.

3. Introduceți paharul într-un bol cu apă rece și mixați în continuare până când se formează o emulsie omogenă.

4. Când s-au răcit sub 40°C, adăugați pe rând ingredientele fazei C și amestecați bine.

5. Transferați crema preparată în recipientul dedicat. Consistența se va stabiliza pe a doua zi.

Tratați-vă zilnic pielea pentru a o simți hrănită, moale și catifelată cu acest unt de corp intens hidratant, tonifiant și de fermitate.
Aplicați pe pielea curată cu moderație sau din belșug, puneți ceva mai mult pe genunchi și în zona coatelor. Lăsați să se absoarbă timp de câteva minute înainte de a vă îmbrăca..

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(15)

Bogat în escină, flavonoide, taninuri și aminoacizi, utilizat în mod tradițional în tratamentul insuficienței venoase. Prezintă o activitate antiinflamatoare, venotonică și astringentă, ideal pentru tratamentele de...

36,89 Lei
"0"
(14)

Ulei de bază extrem de versatil și prietenos cu pielea, valoros pentru proprietățile sale hidratante, hrănitoare și regeneratoare, susține recuperarea celulară, are reputația de a conferi tenului o strălucire sănătoasă.

19,31 Lei
"0"
(3)

Un agent de textură și emolient natural, sustenabil, care aduce formulelor cosmetice proprietăți senzoriale distincte. Oferă senzație de topire, delicatețe, cremozitate și capacitate îmbunătățită de întindere pe piele.

26,18 Lei
"0"
(2)

Emulsifiant de origine naturală pentru formulări robuste, echilibrat, cu o afinitate ridicată față de piele, care conferă o senzație netedă și mătăsoasă. Asigură un spectru larg de formulare și profile senzoriale.

10,94 Lei
"0"
(29)

Alcool gras de origine vegetală ce funcționează ca emolient, co-emulsifiant, stabilizator de emulsie, opacifiant, modificator de vâscozitate și modificator de structură pentru produsele cosmetice. Conferă pielii o...

13,09 Lei
"0"
(4)

Un amestec unic și inovator de alge marine, un extract complex de Fucus, Nori, Enteromorpha, Wakame și Lithothamnium care oferă o modalitate naturală de a restabili vitalitatea și de a îmbunătăți aspectul pielii.

10,82 Lei
"0"
(140)

Conservant cu spectru larg aprobat de Ecocert și Cosmos, utilizat global într-o gamă variată de cosmetice, potrivit pentru produse de îngrijire a pielii, îngrijire corporală, machiaj, igienă și îngrijire a părului.

14,28 Lei
MATERIALE
"0"
(23)

Cutie transparentă potrivită pentru o mare varietate de produse cosmetice. Poate fi folosită pentru creme, unt de corp, scrub-uri și alte preparate de îngrijire personală.

2,39 Lei
1 Comentariu
 • Margareta l.

  Margareta l. 2023-09-02

  Buna seara,
  algae slim complex se poate include in formula de gel inlociund slim activ?
  Efectele sunt cumva asemanatoare?
  va multumesc
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare