unknown
×

Unt de corp Aromatic Revitalizing Body Butter

6730

Unt de corp bogat și nutritiv, cu beneficii de aromoterapie prin uleiul de anason care îmbunătățește echilibrul emoțional, ajută la relaxare, destindere și reduce oboseala, și uleiul de ienupăr care favorizează drenajul, aduce forță și curaj prin acțiunea sa energetică.

Formula: 74278 Nivel dificultate: avansat  Valabilitate: min 3 luni pH optim: 5.5-6.0 

Faza Ingrediente Dozaj % Total 100 gr
A Apă pură / distilată  60,4 60,4 gr
A Glicerină  5 5 gr
A Gumă xanthan 0,5 0,5 gr
B Unt de cacao 10 10 gr
B Butter Perlen 5 5 gr
B Ulei de Struguri 10 10 gr 
B Emulsifiant Vegemuls   5 5 gr
B Cetearyl alcohol 2,5 2,5 gr 
C Ulei esențial de Anason stelat  0,2 0,2 gr
C Ulei esențial de Ienupăr  0,3 0,3 gr
C Vitamina E   0,5 0,5 gr
C Cosgard 0,6 0,6 gr

1. Pregătiți faza A: preamestecați guma xanthan cu glicerina, adăugați la apă și amestecați până când se formează un gel.

2. Încălziți separat fazele A și B pe baie de apă la 75°C în pahare termorezistente. Când ambele faze au ajuns la temperatura potrivită, îndepărtați-le de la sursa de căldură.

3. Adăugați faza B în faza A cu amestecare, continuați să mixați până la omogenizare.

4. Introduceți paharul într-un vas cu apă rece și mixați până când se formează o emulsie omogenă.

5. Răciți sub 40°C, adăugați ingredientele fazei C și amestecați bine.

6. Transferați untul de corp în recipientul dedicat. Consistența va fi definitivă în ziua următoare.

Unt de corp bogat și nutritiv, cu beneficii de aromaterapie prin uleiul de anason care îmbunătățește echilibrul emoțional, ajută la relaxare, destindere și reduce oboseala, și uleiul de ienupăr care favorizează drenajul, aduce forță și curaj prin acțiunea sa energetică.

După duș, întindeți o cantitate generoasă pe piele și masați ușor până la absorbția completă.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(56)
Ambalaj

Versatil, utilizat pe scară largă ca umectant și hidratant eficace, derivat din surse vegetale. Un adaos esențial în numeroase formulări de îngrijire personală.

11,22 Lei
"0"
(63)
Ambalaj

Biopolimer natural grad transparent, utilizat ca agent de gelificare, stabilizare, îngroșare și suspendare, potrivit pentru o gamă largă de produse de îngrijire personală.

11,90 Lei
"0"
(104)
Ambalaj

Un unt delicios cu proprietăți profund nutritive, emoliente și reconfortante, protejează pielea de intemperii, reduce pierderea de apă transepidermală, menține pielea suplă, îi conferă un aspect mătăsos și luminos. 

13,29 Lei
"0"
(3)
Ambalaj

Un agent de textură și emolient natural, sustenabil, care aduce formulelor cosmetice proprietăți senzoriale distincte. Oferă senzație de topire, delicatețe, cremozitate și capacitate îmbunătățită de întindere pe piele.

26,18 Lei
"0"
(60)
Ambalaj

Un ulei ușor ce se absoarbe bine în piele fără a lăsa un strat gras, apreciat pentru proprietățile sale benefice în îngrijirea pielii și părului, ajută la menținerea aspectului sănătos al pielii, face pielea moale,...

17,19 Lei
"0"
(1)
Ambalaj
Alte volume disponibile

Emulsifiant natural care demonstrează o compatibilitate extraordinară cu pielea, construiește emulsii lamelare biomimetice, poate crea texturi de la cremă la unt cu un profil bogat, fondant și hidratant.

9,84 Lei
"0"
(29)
Ambalaj

Alcool gras de origine vegetală ce funcționează ca emolient, co-emulsifiant, stabilizator de emulsie, opacifiant, modificator de vâscozitate și modificator de structură pentru produsele cosmetice. Conferă pielii o...

13,09 Lei
"0"
(22)
Ambalaj

Cu aroma sa puternică, uleiul de anason îmbunătățește echilibrul emoțional, ajută la relaxare, destindere, reducerea oboselii. Folosit în mod tradițional în aplicații destinate să ajute digestia, să ușureze crampele,...

18,17 Lei
"0"
(7)
Ambalaj

Apreciat pentru profilul aromatic sclipitor, este utilizat în aplicații antiinfecțioase, de tonifiere pancreatică și digestivă, ajută la reducerea aspectului celulitei și favorizează drenajul. Aduce forță și curaj...

37,40 Lei
"0"
(112)
Ambalaj

Ingredient activ și antioxidant natural pentru preparate cosmetice destinate îngrijirii pielii și părului, agent antioxidant eficient pentru uleiuri vegetale, unturi vegetale și uleiuri esențiale.

16,47 Lei
"0"
(138)
Ambalaj

Conservant cu spectru larg aprobat de Ecocert și Cosmos, utilizat global într-o gamă variată de cosmetice, potrivit pentru produse de îngrijire a pielii, îngrijire corporală, machiaj, igienă și îngrijire a părului.

14,28 Lei
MATERIALE
"0"
(1)

Borcan de sticlă mată sablată, potrivit pentru creme, balsamuri și diverse preparate cosmetice. Produs de înaltă calitate, reutilizabil, durabil.

3,61 Lei
4 Opinii
 • Irina D.

  Irina D. 2023-12-08

  Bună ziua, butter perlen poate fi inlocuit cu altceva? Poate fi folosit și la copii mai mari de 3-4 ani, dacă modific uleiurile esențiale?
  Vă mulțumesc mult
  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2024-01-03

   Bună ziua Irina,
   Emulsifiantul butter perlen poate fi substituit cu un unt mai moale, cum ar fi untul de shea sau untul de mango.
   Crema pentru a putea fi folosită la copii mai mari de 3-4 ani, vă recomandăm substituirea uleiurilor esențiale din rețetă, sau eliminarea acestora.
   Toate cele bune!
 • Cornelia P.

  Cornelia P. 2023-08-20

  Buna ziua! Poate fi inlocuit vegemuls cu alt emulsifiant? ?
  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2023-08-21

   Bună ziua Cornelia,
   Vă recomandăm emulsifiant olliva sau plant HP30, ca înlocuitor pentru vegemuls.
   Toate cele bune!
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare