unknown
×

Unt de Ucuuba

×

Specificații

INCI
Virola Sebifera / Surinamensis Seed Butter
Miros, aromă
caracteristic
Punct de topire
30 - 35 C
Indice saponificare
220 - 230
Beneficii cheie
hidratant, nutritiv, regenerator, emolient, anti-aging

Unt exotic, deosebit, provenind din pădurea tropicală amazoniană, este o sursă excelentă de acid miristic și lauric, restaurează și condiționează părul în profunzime, contribuie la dezvoltarea sănătoasă a celulelor, menținând sănătatea pielii și a părului. Adiție interesantă la șampoane solide și specialități de săpunuri.

Mai departeArată mai puțin
Ofertă specială limitată
15,08 Lei 20,11 Lei
-25%
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Alte volume disponibile
Anunță-mă când revine în stoc
Referință:
M-1584
Compară0
Adaug la Wishlist(31)
Descriere Unt de Ucuuba

Unt exotic, deosebit, provenind din pădurea tropicală amazoniană, este o sursă excelentă de acid miristic și lauric, restaurează și condiționează părul în profunzime, contribuie la dezvoltarea sănătoasă a celulelor, menținând sănătatea pielii și a părului. Adiție interesantă la șampoane solide și specialități de săpunuri. 

Ingrediente: Virola Sebifera / Surinamensis Seed Butter 

PROPRIETĂȚI

  • activitate emolientă, nutritivă și antioxidantă
  • beneficii anti-îmbătrânire
  • ajută la prevenirea deshidratării pielii
  • contribuie la ameliorarea afecțiunilor cutanate
  • stimulează dezvoltarea sănătoasă a celulelor pielii
  • reparator, condiționator în profunzime pentru păr
  • ajută la reducerea deteriorării părului cauzate de radicalii liberi
  • atenuează uscăciunea și mâncărimile scalpului
  • stimulează strălucirea și elasticitatea părului

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid caprilic (C08:0) 2%
  • Acid capric (C10:0) 1%
  • Acid lauric (C12:0) 16%
  • Acid miristic (C14:0) 68%
  • Acid palmitic (C16:0) 2%
  • Acid stearic (C18:0) 4%
  • Acid oleic (C18:1) 5%
  • Acid linoleic (C18:2) 2%

chart_74

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice 
  • având o duritate destul de mare, trebuie amestecat cu un unt mai moale sau cu un ulei vegetal pentru a facilita aplicarea
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, balsamuri, seruri, condiționatoare, creme capilare, unturi de corp, unguente, șampoane solide, săpunuri exotice

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1584

Specificații

INCI
Virola Sebifera / Surinamensis Seed Butter
Miros, aromă
caracteristic
Punct de topire
30 - 35 C
Indice saponificare
220 - 230
Beneficii cheie
hidratant, nutritiv, regenerator, emolient, anti-aging

upc
F028-1
mpn
33079000
ean13
6424414020142
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Unt de Ucuuba

Media evaluării

4.9
18 Recenzii
Excelent 17
Foarte bun 1
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (18)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare