unknown
×

Conservant PE

×

Specificații

INCI
Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin
Aspect
clar , lichid
Miros, aromă
slab, caracteristic
Solubilitate
în glicoli, în apă, miscibil în ulei
Dozaj
0.8 - 1.0 %
Potrivit pentru
baie & igienă, cosmetică, protecție solară, machiaj
TEN
Soluții micelare, Demachiante, Barbierit/aftershave, Tonere, Exfolianți, Cleansere, Măști, Seruri, Creme pentru ochi, Creme de față
CORP
Creme de picioare, Uleiuri/creme pentru unghii, Creme de mâini, Scruburi, Creme, Emulsii
PĂR
Șampoane solide, Coafare, Seruri pentru scalp, Seruri pentru păr, Loțiuni pentru scalp, Tratamente, Balsamuri de păr, Șampoane
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Produse după plajă
IGIENĂ
Șervețele umede, Îngrijire feminină, Șampoane, Deodorante, Cleansere, Gel de duș
MACHIAJ
Corector, Mascara, Tuș de pleoape, Fond de ten
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Un amestec sinergic cu un spectru larg de eficacitate antimicrobiană, independent de pH, oferă o conservare economică și fiabilă, este aprobat la nivel global.

Mai departeArată mai puțin
165,41 Lei
Ambalaj
Alte volume disponibile
Anunță-mă când revine în stoc
Referință:
M-1626-1
Adaug la Wishlist(6)
Descriere Conservant PE

Un amestec sinergic cu un spectru larg de eficacitate antimicrobiană, independent de pH, oferă o conservare economică și fiabilă, este aprobat la nivel global.

PROPRIETĂȚI

  • conservant cu spectru larg de acțiune, eficient împotriva bacteriilor Gram-pozitive și Gram-negative, a drojdiilor și mucegaiurilor
  • protejează o mare varietate de posibile formulări cosmetice împotriva deteriorării microbiologice
  • oferă o conservare fiabilă
  • impact redus asupra stabilității și aspectului formulării
  • prezintă o bună compatibilitate cu o gamă largă de ingrediente cosmetice

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • potrivit pentru utilizare în formulări de îngrijire a feței, corpului, a părului și îngrijire solară
  • se utilizează în creme, loțiuni, seruri, cosmetice decorative, șervețele umede, produse anhidre, deodorante, șampoane, produse de igienă

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa tehnică de siguranță
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1626-1

Specificații

INCI
Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin
Aspect
clar , lichid
Miros, aromă
slab, caracteristic
Solubilitate
în glicoli, în apă, miscibil în ulei
Dozaj
0.8 - 1.0 %
Potrivit pentru
baie & igienă, cosmetică, protecție solară, machiaj
TEN
Soluții micelare, Demachiante, Barbierit/aftershave, Tonere, Exfolianți, Cleansere, Măști, Seruri, Creme pentru ochi, Creme de față
CORP
Creme de picioare, Uleiuri/creme pentru unghii, Creme de mâini, Scruburi, Creme, Emulsii
PĂR
Șampoane solide, Coafare, Seruri pentru scalp, Seruri pentru păr, Loțiuni pentru scalp, Tratamente, Balsamuri de păr, Șampoane
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Produse după plajă
IGIENĂ
Șervețele umede, Îngrijire feminină, Șampoane, Deodorante, Cleansere, Gel de duș
MACHIAJ
Corector, Mascara, Tuș de pleoape, Fond de ten
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

upc
G036-4
Disclaimer

Conservant PE beneficii

Recenzie Conservant PE

Media evaluării

5.0
1 Recenzie
Excelent 1
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (1)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare