unknown
×

Glyceryl caprylate

×

Specificații

INCI
Glyceryl Caprylate
Alte denumiri
dermosoft® GMCY MB
Status
Aprobat Cosmos
Sustenabilitate
RSPO MB, derivat din resurse naturale, regenerabile
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aspect
ivoriu, pastă, semi-solid
Dozaj
0.3 - 1.0 %
Indicații specifice
eczeme, piele atopică, acnee, coșuri
Beneficii cheie
antibacterian, reparator, purifiant, hidratant
TEN
Cleansere, Creme de față, Creme pentru ochi, Seruri, Tonere, Tratamente
CORP
Creme, Emulsii, Creme de picioare, Creme de mâini
PĂR
Balsamuri de păr, Șampoane, Tratamente
IGIENĂ
Gel de duș, Cleansere, Deodorante, Șampoane, Șervețele umede
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Ingredient multifuncțional de origine vegetală des utilizat în cosmetice, cu eficacitate antimicrobiană și acțiune anti-acnee, are proprietăți de hidratare și refacere a barierei naturale a pielii.

Mai departeArată mai puțin
11,26 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1470
Compară0
Adaug la Wishlist(24)
Descriere Glyceryl caprylate

Ingredient multifuncțional de origine vegetală des utilizat în cosmetice, cu eficacitate antimicrobiană și acțiune anti-acnee, are proprietăți de hidratare și refacere a barierei naturale a pielii.

Este o pastă moale la temperatura camerei, albicioasă, cu textură neuniformă, miros fin caracteristic, devine fluidă de la 24°C.

PROPRIETĂȚI

  • îmbunătățește și menține nivelul de hidratare al pielii și ajută la refacerea barierei naturale
  • activitate antimicrobiană potentă
  • promovează absorbția lipidelor în straturile superioare ale pielii
  • ajuta la combaterea impurităților pielii
  • mărește eficacitatea formulelor antiacneice datorită activității sale puternice împotriva Propionibacterium acnes
  • amplifică acțiunea unor conservanți
  • îmbunătățește stabilitatea microbiologică a produselor cosmetice

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • aplicațiile includ produse de curățare a pielii, tonere, creme, tratamente antiacneice, uleiuri de baie, deodorante, igiena și îngrijirea părului
  • poate fi utilizat ca un co-emulsifiant în uleiuri de baie PEG-free
  • are structură amfifilă, susține procesul de emulsificare

GHID DE FORMULARE

  • ca agent antimicrobian, dozaj 0.3%
  • pentru a potența eficacitatea conservanților, îndeosebi pentru conservanți naturali moderni, cum ar fi Softdermo, dozaj 0.3-0.5%
  • în emulsii, dozaj 0.3%; un dozaj mai mare poate lichefia sau destabiliza anumite emulsii
  • în uleiuri de baie, dozaj până la 10%
  • în emulsii se adaugă în faza apoasă, cu pH de cel mult 7.0
  • poate fi adăugat și în faza uleioasă a emulsiilor, necesită încălzire la 80°C
  • pentru preparatele pe bază de apă care nu conțin alcool poate necesita un solubilizant
  • intervalul optim de pH: 4.5 - 7.0

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1470

Specificații

INCI
Glyceryl Caprylate
Alte denumiri
dermosoft® GMCY MB
Status
Aprobat Cosmos
Sustenabilitate
RSPO MB, derivat din resurse naturale, regenerabile
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aspect
ivoriu, pastă, semi-solid
Dozaj
0.3 - 1.0 %
Indicații specifice
eczeme, piele atopică, acnee, coșuri
Beneficii cheie
antibacterian, reparator, purifiant, hidratant
TEN
Cleansere, Creme de față, Creme pentru ochi, Seruri, Tonere, Tratamente
CORP
Creme, Emulsii, Creme de picioare, Creme de mâini
PĂR
Balsamuri de păr, Șampoane, Tratamente
IGIENĂ
Gel de duș, Cleansere, Deodorante, Șampoane, Șervețele umede
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414015261
upc
D103-1.D12
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Glyceryl caprylate

Media evaluării

5.0
8 Recenzii
Excelent 8
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (8)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare