unknown
×

Henna

14,66 Lei
(37)
Ambalaj

Un amestec complet natural de cinci pudre de plante care reînvie culoarea părului blond, conferă reflexii aurii sau de miere, hrănește și înfrumusețează părul. Este potrivit pentru tipurile de păr mai deschis.

Stoc epuizat
17,08 Lei
(12)
Stoc epuizat

Un amestec de pudre din plante organice, special alcătuit pentru a oferi părului o culoare brună intensă. Conferă diferite reflexii în funcție de culoarea inițială a părului. Hrănește părul, îl face să arate mai dens...

Top 30 Bestseller 2023
16,98 Lei
(51)
Ambalaj

O pudră vegetală organică, ce conferă părului o intensă culoare negru-albăstruie și o strălucire luminoasă. Este un bun condiționator capilar, hrănește rădăcina părului, face ca părul să pară mai gros, mai voluminos.

10,86 Lei
(29)
Ambalaj

Deosebit de valoros pentru îngrijirea podoabei capilare, ajută părul fragil și deteriorat, atenuează diverse probleme ale scalpului, întărește rădăcina și foliculii, face ca părul să arate mai sănătos și mai vibrant....

15,35 Lei
(107)
Ambalaj

O pudră vegetală naturală, organică, ce conferă părului culoare și reflexii de la roșcat cupru până la mahon sau castaniu luminos în funcție de culoarea inițială a părului. Este un bun condiționator capilar, hrănește...

12,95 Lei
(53)
Ambalaj

Un aliat ayurvedic pentru îngrijirea scalpului și a părului, care aduce echilibru și protecție pentru un păr cu aspect sănătos. Bogat în antioxidanți, revigorează tenul și acționează pentru o piele luminoasă și uniformă.

14,92 Lei
(38)
Ambalaj

Shikakai este folosit conform tradiției ayurvedice pentru a spăla părul și a-i reda o strălucire frumoasă. Cu pH-ul său blând în mod natural, este un agent de curățare delicat care limitează mătreața, menține scalpul...

Se afișează 1-7 din 7 articole

Ce este henna și cum funcționează?

Henna este un colorant natural pe bază de plante care a fost folosit de secole în diferite culturi pentru a colora părul, pielea și unghiile. Frunzele plantei de henna conțin un pigment numit lawsone, care se leagă de cheratina din păr și creează diferite nuanțe de roșu, maro sau negru, în funcție de culoarea originală a părului.

Beneficiile utilizării hennei pentru păr

Henna nu numai că adaugă culori frumoase părului tău, dar are și numeroase beneficii pentru sănătatea generală a părului. Fiind un produs natural, nu conține substanțe chimice dure care vă pot deteriora părul. Acesta hrănește scalpul și întărește foliculii de păr, favorizând creșterea sănătoasă a părului. Henna este, de asemenea, cunoscută pentru îmbunătățirea grosimii și texturii părului, făcându-l mai voluminos și mai strălucitor.

Cum se utilizează henna pentru colorarea părului

Folosirea hennei pentru a vă colora părul este un proces simplu pe care îl puteți face cu ușurință acasă. Începeți prin a amesteca pudra de henna cu apă pentru a crea o consistență asemănătoare unei paste. Aplicați pasta uniform pe părul curat și uscat și lăsați-o să acționeze timp de 1-3 ore, în funcție de intensitatea culorii dorite. Clătește cu apă și bucură-te de noua ta culoare vibrantă a părului!

De ce să alegi henna naturală în locul vopselelor chimice

Multe vopsele de păr din comerț conțin substanțe chimice dăunătoare, cum ar fi amoniacul, peroxidul și PPD (parafenilendiamină), care pot provoca reacții alergice, iritații ale scalpului și chiar deteriorarea părului.

Henna, pe de altă parte, este o alternativă naturală care nu are aceste efecte secundare. Este blândă cu părul și scalpul, ceea ce o face o opțiune mai sigură pentru cei cu piele sensibilă sau alergii. În plus, henna este o alegere sustenabilă și ecologică, deoarece nu dăunează mediului, spre deosebire de coloranții chimici care conțin ingrediente toxice.

Alegerile noastre de top pentru henna de la Ellemental

  • Henna negru: Pentru părul negru și închis la culoare, această pudră de henna este perfectă pentru a obține o culoare bogată și intensă.
  • Henna roșcat: Această pudră de henna este ideală pentru cei cu tonuri de păr mai deschise, deoarece creează o nuanță frumoasă de roșu.
  • Henna brunet: Pentru o nuanță șatenă cu aspect natural, această pudră de henna este o opțiune excelentă.
  • Henna neutru: Această pudră de henna incoloră adaugă strălucire și condiționare părului fără a-i modifica culoarea naturală. Este potrivită pentru toate tipurile de păr.

Este henna pentru dumneavoastră?

Fie că sunteți în căutarea unei alternative naturale la vopselele chimice sau pur și simplu doriți să încercați ceva nou, henna este o opțiune excelentă pentru colorarea părului. Nu numai că oferă o culoare frumoasă și de lungă durată, dar are și numeroase beneficii pentru sănătatea părului.

Așadar, de ce să nu o încercați și să vedeți singuri rezultatele? Explorați selecția noastră de produse cu henna de la Ellemental și găsiți-o pe cea perfectă pentru părul dumneavoastră.

Mai departeArată mai puțin

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare