unknown
×

Absoluturi

Absolut de Benzoin Siam

Utilizat cu predilecție în parfumeria fină ca notă de bază și fixator, emană o aromă caldă ce destinde și sporește confortul emoțional, cu miros dulce balsamic, de vanilie și pudrat. Nediluat, pur și natural.

16,66 Lei
(22)
Ambalaj

Absolut de Osmanthus

Parfumul surprinzător de unic al florilor aurii delicate de osmanthus, are fațete fructate și subtil florale, evocă mirosul șampaniei de caise, a fructelor uscate la soare și a florilor albe, cu note de ceai și un...

80,92 Lei
(17)
Ambalaj

Absolut de Tabac

O specialitate esențială pentru parfumieri, un extract sofisticat care adaugă profunzime și caracter parfumurilor naturale. Un miros deosebit de complex, stratificat, care amintește de tutunul de pipă luxos, maturizat.

51,17 Lei
(7)
Ambalaj

Absolut de Tonka

Extrem de seducător, adesea prezent în fundalul parfumurilor sofisticate și elegante, absolutul de boabe de tonka este o materie primă valoroasă în parfumerie, cu mirosul său de caramel mieros și amaretto înnobilat de...

51,17 Lei
(35)
Ambalaj

Absolut de Trandafir de Damasc

O esență regală cu parfum floral încântător, bogat, sofisticat, o materie primă esențială pentru parfumerie, o mireasmă armonizatoare, senzuală, liniștește emoțiile și are grijă de tenul matur.

83,30 Lei
(44)
Ambalaj

Extract de Cafea CO2

Apreciat pentru aroma sa bogată și profundă, extractul de cafea arabica este o esență concentrată ce se poate folosi pentru parfumarea și aromatizarea cosmeticelor, în săpunuri, lumânări și la realizarea parfumurilor...

15,30 Lei
(25)
Ambalaj
Alte volume disponibile

Styrax resinoid

Extractul de Styrax este o specialitate greu de găsit. Parfumul său balsamic plăcut, cu o notă de migdale amare și accente de vanilie, îi conferă un loc proeminent în parfumerie, valoros ca notă de bază și ca fixator...

20,23 Lei
(24)
Ambalaj
Se afișează 1-7 din 7 articole

Absoluturi pentru parfumeria naturală

Absoluturile sunt substanțe aromatice foarte concentrate și pure, extrase din materiale naturale, cum ar fi florile, ierburile și condimentele. Acestea sunt utilizate pe scară largă în parfumeria naturală datorită numeroaselor lor beneficii.

Aromă intensă

Unul dintre cele mai semnificative beneficii ale utilizării absoluturilor în parfumeria naturală este aroma lor intensă. Absoluturile sunt foarte concentrate, ceea ce înseamnă că este nevoie de o cantitate mică pentru a obține un parfum puternic și de lungă durată. Intensitatea aromei le face ideale pentru a crea parfumuri care ies în evidență și lasă o impresie de durată asupra celor care le poartă.

Natural și pur

Absoluturile sunt extrase din materiale naturale prin metode de extracție cu solvent, ceea ce le face complet naturale și pure. Spre deosebire de parfumurile sintetice, care pot conține substanțe chimice dure, absoluturile sunt lipsite de substanțe nocive, ceea ce le face sigure pentru utilizarea în produsele cosmetice.

Versatilitate

Absoluturile oferă o gamă largă de profiluri olfactive, ceea ce le face versatile în parfumeria naturală. Ele pot fi folosite ca note individuale sau pot fi amestecate cu alte absoluturi și uleiuri esențiale pentru a crea parfumuri complexe și unice. Această versatilitate le permite parfumierilor să experimenteze și să creeze o gamă largă de parfumuri, de la cele florale la cele lemnoase, ceea ce le face ideale pentru a crea parfumuri-semnătură.

Sustenabilitatea mediului

Utilizarea absoluturilor în parfumeria naturală nu este benefică doar pentru sănătatea noastră, ci și pentru mediu. Spre deosebire de parfumurile sintetice, care sunt adesea produse cu ajutorul unor substanțe chimice dure și care pot fi dăunătoare pentru mediu, absoluturile sunt extrase din surse naturale și regenerabile. Acest lucru înseamnă că producția lor are o amprentă de carbon mai mică și nu contribuie la poluare și nu dăunează ecosistemului.

Sunt absoluturile pentru dumneavoastră?

Beneficiile utilizării absoluturilor în parfumeria naturală sunt numeroase, ceea ce face ca acestea să fie o alegere populară în rândul parfumierilor. Cu toate acestea, preferințele și nevoile fiecăruia sunt diferite, iar unii pot prefera parfumurile sintetice în locul celor naturale.

În cele din urmă, decizia de a utiliza absoluturi în crearea de parfumuri naturale ar trebui să se bazeze pe preferințele și valorile personale. Dar pentru cei care apreciază parfumurile intense și de lungă durată, ingredientele naturale și pure, versatilitatea și sustenabilitatea mediului, absoluturile sunt o alegere excelentă pentru parfumeria naturală.

Așa că, dacă nu ați făcut-o deja, încercați-le și experimentați singuri beneficiile absoluturilor! Dați frâu liber creativității dumneavoastră cu aceste substanțe aromatice concentrate și creați parfumuri unice și captivante care nu numai că miros uimitor, dar au și numeroase beneficii atât pentru dumneavoastră, cât și pentru mediu.

Mai departeArată mai puțin

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare