unknown
×

Ceară de Carnauba

×

Specificații

INCI
Copernicia Cerifera Cera
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
fulgi, galben maroniu
Solubilitate
miscibil în ulei
Dozaj
1 - 10 %
Punct de topire
80 - 88°C
Potrivit pentru
machiaj
TEN
Balsamuri
CORP
Unguente, Balsamuri
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme
IGIENĂ
Deodorante
MACHIAJ
Ruj/Gloss, Tuș de pleoape, Mascara
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

O ceară naturală deosebit de consistentă, utilizată în principal în formulările de stick-uri cosmetice, asigură duritate, stabilitate, textură și luciu de suprafață.

Mai departeArată mai puțin
5,45 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1014
Adaug la Wishlist(19)
Descriere Ceară de Carnauba

O ceară naturală deosebit de consistentă, utilizată în principal în formulările de stick-uri cosmetice, asigură duritate, stabilitate, textură și luciu de suprafață.

PROPRIETĂȚI

  • filmogen, creează o peliculă protectoare
  • stabilizator și modificator de vâscozitate
  • agent de îngroșare, texturizant, întăritor
  • crește rezistența la căldură a rujurilor și a altor produse de tip stick/baton
  • permite detașarea ușoară a produsului turnat în formă
  • potrivit pentru îmbunătățirea stabilității la temperatură produselor cosmetice
  • conferă un luciu de suprafață
  • factor de volum pentru mascara

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • se poate utiliza în formulări precum rujuri, deodorante solide, creme protectoare, balsamuri, pomade,
  • mascara, creme de protecție solară, produse de tip stick
  • are cel mai înalt punct de topire dintre cerurile naturale
  • se adaugă în faza uleioasă încălzită a formulărilor

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1014

Specificații

INCI
Copernicia Cerifera Cera
Status
Natural conform
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
fulgi, galben maroniu
Solubilitate
miscibil în ulei
Dozaj
1 - 10 %
Punct de topire
80 - 88°C
Potrivit pentru
machiaj
TEN
Balsamuri
CORP
Unguente, Balsamuri
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme
IGIENĂ
Deodorante
MACHIAJ
Ruj/Gloss, Tuș de pleoape, Mascara
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414010983
upc
C057-3.C11
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Ceară de Carnauba

Media evaluării

5.0
18 Recenzii
Excelent 18
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (18)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare