unknown
×

Specificații

INCI
Royal Jelly Powder
Status
Cosmos Organic
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, crem-gălbui
Solubilitate
în apă
Dozaj
1 - 4 %
Beneficii cheie
anti-aging, fortifiant capilar, hidratant, nutritiv, purifiant, antirid, antiiritant, regenerator, calmant cutanat
Indicații specifice
riduri, linii fine, eczeme, piele atopică, cicatrici
TEN
Creme pentru ochi, Creme de față, Măști, Seruri, Tratamente
CORP
Creme, Emulsii, Creme de mâini
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă
TIP DE TEN
Toate tipurile, Matur
TIP DE PĂR
Toate tipurile
DEPOZITARE
sensibil la umiditate, depozitați în loc răcoros și uscat, în ambalaj bine închis

Pudră de Lăptișor de matcă Bio

Sursă bogată de principii nutritive, lăptișorul de matcă liofilizat are proprietăți benefice excelente pentru piele și păr. Are acțiune regeneratoare, favorizează un aspect mai tânăr și radiant al pielii.

Mai departeArată mai puțin
13,17 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1207
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări