unknown
×

Specificații

INCI
Glyceryl Stearate SE
Alte denumiri
Cutina® GMS-SE
Status
Cosmos aprobat
Sustenabilitate
RSPO MB, derivat din resurse naturale, regenerabile
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Conservanți
nu
Aspect
alb crem, granulat, perle/granule
Solubilitate
în ulei
Dozaj
3 - 8 %
Încărcătură
anionic
Potrivit pentru
cosmetică
TEN
Creme pentru ochi, Creme de față, Seruri, Barbierit/aftershave, Demachiante
CORP
Unturi de corp, Creme, Emulsii, Creme de picioare, Creme de mâini, Uleiuri/creme pentru unghii
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Produse după plajă
MACHIAJ
Corector, Fond de ten
TIP DE TEN
Toate tipurile, Mixt, Gras
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Emulsifiant Bella

Emulsifiant de origine vegetală care formează emulsii O/W pentru îngrijirea pielii și a părului, asigură o absorbție rapidă și o senzație elegantă, non-grasă p piele, oferă emulsii lucioase, netede și cremoase cu beneficii senzoriale superioare.

Mai departeArată mai puțin
4,96 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1346
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări