unknown
×

Specificații

INCI
Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate
Alte denumiri
VARISOFT® BTMS
Sustenabilitate
RSPO MB
Conservanți
nu
Aspect
alb, perle/granule
Solubilitate
dispersabil în ulei, dispersabil în apă
Dozaj
2 - 10 %
Încărcătură
cationic
Potrivit pentru
cosmetică
CORP
Creme, Emulsii
PĂR
Seruri pentru păr, Balsamuri de păr, Coafare, Șampoane solide, Tratamente
TIP DE PĂR
Toate tipurile, Creț, Deteriorat, Uscat
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Emulsifiant Vari-Btms

Condiționator eficace cu proprietăți de emulsionare pentru preparate destinate părului și pielii. Factor de creștere a vâscozității și stabilizator de emulsii pe bază vegetală, utilizat în balsamuri de păr, creme descurcare și pieptănare, tratamente pentru condiționare profundă și emulsii.

Mai departeArată mai puțin
6,33 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Stoc epuizat
Anunță-mă când revine în stoc
Referință:
M-1292
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări