unknown
×

Co-emulsifiant Stabila

×

Specificații

INCI
Cetyl Alcohol
Sustenabilitate
derivat din resurse naturale, regenerabile
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Conservanți
nu
Aspect
alb, perle/granule, fulgi
Solubilitate
dispersabil în ulei
Dozaj
2 - 15 %
Încărcătură
non-ionic
Potrivit pentru
cosmetică
TEN
Cleansere, Creme pentru ochi, Creme de față
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Creme, Emulsii, Creme de picioare, Creme de mâini, Lotion bars, Unguente
PĂR
Balsamuri de păr, Șampoane solide
COPII
Creme, Balsamuri
IGIENĂ
Deodorante
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Co-emulsifiant universal, este un alcool gras utilizat pentru creșterea vâscozității, stabilității și a consistenței preparatelor cosmetice, dă pielii o senzație plăcută de catifelare. Conferă emoliență uscată, reduce excesul de uleiozitate în preparate.

Mai departeArată mai puțin
6,07 Lei
Ambalaj
  • 25 gr
  • 100 gr
  • 1 kg
  • 5 kg
  • 20 kg
Referință:
M-1101
Adaug la Wishlist(23)
Descriere Co-emulsifiant Stabila

Co-emulsifiant universal, este un alcool gras utilizat pentru creșterea vâscozității, stabilității și a consistenței preparatelor cosmetice, dă pielii o senzație plăcută de catifelare. Conferă emoliență uscată, reduce excesul de uleiozitate în preparate.

PROPRIETĂȚI

  • stabilizator de emulsii
  • agent de creștere a vâscozității
  • opacifiant, modificator de structură
  • conferă emoliență uscată
  • reduce caracterul uleios excesiv al preparatelor
  • ajută la condiționarea și înmuierea pielii și a părului

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • se utilizează într-o gamă largă de produse de îngrijire personală, cum ar fi creme hidratante, produse de îngrijire a feței și a corpului, preparate pentru îngrijirea părului, creme de protecție solară, creme de curățare, formule solide
  • potrivit pentru o mare varietate de emulsii cosmetice
  • printre aplicații se numără alifii și balsamuri, deodorante solide, creme pentru păr
  • se utilizează în stick-uri anhidre pentru a modifica textura sau pentru a conferi structură
  • adaosuri mici, cum ar fi 1%, îmbunătățesc deja atât emulsificarea, cât și stabilitatea în emulsiile O/W

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1101

Specificații

INCI
Cetyl Alcohol
Sustenabilitate
derivat din resurse naturale, regenerabile
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Conservanți
nu
Aspect
alb, perle/granule, fulgi
Solubilitate
dispersabil în ulei
Dozaj
2 - 15 %
Încărcătură
non-ionic
Potrivit pentru
cosmetică
TEN
Cleansere, Creme pentru ochi, Creme de față
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Creme, Emulsii, Creme de picioare, Creme de mâini, Lotion bars, Unguente
PĂR
Balsamuri de păr, Șampoane solide
COPII
Creme, Balsamuri
IGIENĂ
Deodorante
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414010181
upc
C035-3.C09
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Co-emulsifiant Stabila

Media evaluării

5.0
23 Recenzii
Excelent 22
Foarte bun 1
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (23)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare