unknown
×

Pudră de Iris Florentin

×

Specificații

INCI
Iris Florentina Root Extract
Status
Natural conform
Metoda de obținere
uscare, măcinare
Partea plantei
rădăcini
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, crem-bej , maroniu
Solubilitate
miscibil cu pulberi, dispersabil în apă, dispersabil în ulei
Dozaj
2 - 30 %
Potrivit pentru
igienă orală, parfumerie, cosmetică, baie & igienă
TEN
Cleansere, Măști
PĂR
Șampoane
IGIENĂ
Deodorante, Igienă orală, Bombe de baie, Șampoane, Săpunuri
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Sensibil
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Cu parfumul său delicat, pudrat, asemănător cu cel de violete, pudra de iris este folosită ca bază pentru șampoane uscate, în pudrele de dinți pentru albire, măștile de față și preparatele exfoliante delicate pentru piele. De asemenea, este apreciată și în aplicații de parfumerie.

Mai departeArată mai puțin
14,28 Lei
Ambalaj
  • 10 gr
  • 1 kg
Referință:
M-1301
Adaug la Wishlist(39)
Descriere Pudră de Iris Florentin

Cu parfumul său delicat, pudrat, asemănător cu cel de violete, pudra de iris este folosită ca bază pentru șampoane uscate, în pudrele de dinți pentru albire, măștile de față și preparatele exfoliante delicate pentru piele. De asemenea, este apreciată și în aplicații de parfumerie.

PROPRIETĂȚI

  • delicat parfumat, dulce, pudrat, care amintește de violete
  • astringent, absorbant de sebum, tonic pentru piele
  • exfoliant delicat pentru față
  • absoarbe excesul de sebum și ajută la curățarea scalpului
  • ușor abraziv, ajută la curățarea dinților îngălbeniți ai fumătorilor
  • notă de bază și fixator în parfumerie

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • excelent ca ingredient în preparatele exfoliante pentru îngrijirea pielii, potrivit pentru pielea sensibilă
  • poate fi folosit ca ingredient în pastele de dinți naturale sau chiar periat direct pe dinți
  • ca ingredient fixator în parfumuri
  • în sărurile de baie parfumate și în pot pourri
  • în formularea de pudre parfumate, pudre deodorante
  • ingredient în șampoane uscate în combinație cu argilă albă, amidon sau pudre ayurvedice

GHID DE FORMULARE

  • în parfumurile lichide pe bază de alcool se încorporează pudra împreună cu uleiuri esențiale, absoluturi etc.; pudra nu se dizolvă; se lasă amestecul la macerat timp de câteva zile, apoi se filtrează pentru a obține un lichid limpede

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1301

Specificații

INCI
Iris Florentina Root Extract
Status
Natural conform
Metoda de obținere
uscare, măcinare
Partea plantei
rădăcini
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, crem-bej , maroniu
Solubilitate
miscibil cu pulberi, dispersabil în apă, dispersabil în ulei
Dozaj
2 - 30 %
Potrivit pentru
igienă orală, parfumerie, cosmetică, baie & igienă
TEN
Cleansere, Măști
PĂR
Șampoane
IGIENĂ
Deodorante, Igienă orală, Bombe de baie, Șampoane, Săpunuri
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Sensibil
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414013274
upc
C083-3.C13
mpn
33079000
isbn
78107-08-11-2024
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Pudră de Iris Florentin

Media evaluării

5.0
22 Recenzii
Excelent 21
Foarte bun 1
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (22)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare