unknown
×

Pudră de dinți Siwak & Iris

3081

Conține ingrediente anitibacteriene, anti-carie și cu proprietăți de înălbire a dinților, pentru dinți curați, mai strălucitori și o respirație proaspătă.

Formula: 1907  Nivel dificultate: începător Valabilitate: min 6 luni pH optim: -

Faza Ingrediente Total 21 gr / 60 ml
A Carbonat de calciu 9 gr
A Pudră de siwak 6 gr
A Bicarbonat de sodiu 1 gr
A Pudră de iris florentin 1 gr
A Xylitol 4 gr
A Ulei esențial de mentă 10 picături
A Ulei esențial de cuișoare 2 picături

1. Într-un bol se amestecă pudrele și se adaugă apoi uleiurile esențiale. Se amestecă temeinic. Pentru a obține o pudră mai fină, xylitolul se transformă în prealabil din cristale în pudră, cu ajutorul unui mojar.
2. Compoziția obținută se transferă într-un borcan de sticlă.

Se umezește periuța de dinți și se imersează în borcanul cu pudră. Se periază dinții ca de obicei. Pe parcursul periajului se mai poate lua pudră pe periuță, dacă este nevoie.
Pudra de igienă dentară se poate folosi zilnic, în locul pastei de dinți.

O pudră de igienă orală cu proprietăți anti-carie, antibacteriene pentru dinți curați, mai strălucitori și respirație proaspătă.

Pudra de siwak are proprietăți de purificare și sanitizare recunoscute, curăță dinții delicat, ajută la albirea dinților, la îndepărtarea plăcii dentare și la eliminarea respirației urât mirositoare, întărește gingiile și ajută la reducerea sângerării gingiilor. Pudra de iris florentin se folosește în mod tradițional pentru înălbirea dinților, fiind util îndeosebi pentru fumători.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(22)
Ambalaj

Cu parfumul său delicat, pudrat, asemănător cu cel de violete, pudra de iris este folosită ca bază pentru șampoane uscate, în pudrele de dinți pentru albire, măștile de față și preparatele exfoliante delicate pentru...

14,28 Lei
"0"
(10)
Ambalaj

Un produs versatil utilizat în formulările cosmetice ca agent alcalin de reglare a pH-ului, deodorant, abraziv și efervescent. Este valoros, de asemenea, în aplicațiile de curățare naturală în gospodărie. 

15,47 Lei
"0"
(20)
Ambalaj

Mineral multifuncțional, o formă naturală de calciu utilizată în produsele cosmetice ca agent de matifiere, de control al umidității și al sebumului. În formulele de machiaj este texturizant, opacifiant și filler. Își...

9,52 Lei
"0"
(12)
Alte volume disponibile

Atunci când este încorporat în formulele de îngrijire orală, siwak, folosit de secole ca un curățător de dinți, are proprietăți purificatoare renumite, curăță dinții și îngrijește gingiile.

22,61 Lei
"0"
(7)
Ambalaj

Este unul dintre cei mai populari înlocuitori naturali de zahăr. Este potrivit ca agent de hidratare pentru produsele cosmetice și ca îndulcitor în preparatele de igienă orală.

9,52 Lei
"0"
(23)
Ambalaj

Ulei esențial puternic, cu miros aromat, cald, pătrunzător, dulce picant, utilizat frecvent în preparatele de îngrijire orală și în gestionarea durerii, are acțiune stimulantă și tonică recunoscută.

10,59 Lei
"0"
(60)
Ambalaj

Proaspăt, intens mentolat, erbaceu cu o tentă dulceagă, aroma sa ușurează respirația, eliberează și înalță. Utilizat în mod tradițional pentru a calma durerile de cap, pentru a combate greața și răul de mișcare, un...

17,89 Lei
MATERIALE
"0"
(5)

Borcan de sticlă transparentă, robust, potrivit pentru creme, balsamuri și diverse preparate cosmetice. Accesoriile potrivite se comandă separat.

4,40 Lei
2 Opinii
 • Margareta l.

  Margareta l. 2024-01-14

  buna seara
  Nu aveti pudra de siwak.Se poate inlocui cu ceva?
 • Dorus A.

  Dorus A. 2023-02-02

  este cea mai buna pentru albire dentara fara consecinte,abia astept sa o incerc si pe cea cu carbune.recomand
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare