unknown
×

Pudră de dinți Siwak simple

2173

Pudră pentru igiena dentară ce se poate folosi în locul clasicei paste de dinți. Formulă simplă, eficace.

Formula: 1902 Nivel dificultate: începător Valabilitate: min 6 luni pH optim: -

Faza Ingrediente Total 24 gr / 60 ml
A Carbonat de calciu 12 gr
A Pudră de siwak 6 gr
A Xylitol 4 gr
A Ulei esențial de mentă 10 picături

1. Într-un bol se amestecă pudrele și se adaugă apoi uleiul esențial. Se amestecă temeinic. Pentru a obține o pudră mai fină, xylitolul se transformă în prealabil din cristale în pudră, cu ajutorul unui mojar.
2. Compoziția obținută se transferă într-un borcan de sticlă.

Se umezește periuța de dinți și se imersează în borcanul cu pudră. Se periază dinții ca de obicei. Pe parcursul periajului se mai poate lua pudră pe periuță, dacă este nevoie.
Pudra de igienă dentară se poate folosi zilnic, în locul pastei de dinți.

O pudră de igienă orală pentru dinți curați, mai strălucitori și respirație proaspătă. Pudra de siwak are proprietăți de purificare și sanitizare recunoscute, curăță dintii delicat, ajută la albirea dintilor, la îndepărtarea plăcii dentare și la eliminarea respirației urât mirositoare, întărește gingiile și ajută la reducerea sângerării gingiilor.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(20)
Ambalaj

Mineral multifuncțional, o formă naturală de calciu utilizată în produsele cosmetice ca agent de matifiere, de control al umidității și al sebumului. În formulele de machiaj este texturizant, opacifiant și filler. Își...

9,52 Lei
"0"
(12)
Alte volume disponibile

Atunci când este încorporat în formulele de îngrijire orală, siwak, folosit de secole ca un curățător de dinți, are proprietăți purificatoare renumite, curăță dinții și îngrijește gingiile.

22,61 Lei
"0"
(7)
Ambalaj

Este unul dintre cei mai populari înlocuitori naturali de zahăr. Este potrivit ca agent de hidratare pentru produsele cosmetice și ca îndulcitor în preparatele de igienă orală.

9,52 Lei
"0"
(60)
Ambalaj

Proaspăt, intens mentolat, erbaceu cu o tentă dulceagă, aroma sa ușurează respirația, eliberează și înalță. Utilizat în mod tradițional pentru a calma durerile de cap, pentru a combate greața și răul de mișcare, un...

17,89 Lei
MATERIALE
"0"
(5)

Borcan de sticlă transparentă, robust, potrivit pentru creme, balsamuri și diverse preparate cosmetice. Accesoriile potrivite se comandă separat.

4,40 Lei
"0"
(17)

Borcan de sticlă brună, robust, potrivit pentru creme, balsamuri și diverse alte preparate cosmetice. Accesoriile potrivite se comandă separat.

4,40 Lei
2 Opinii
 • Paraschiv G.

  Paraschiv G. 2020-11-03

  Buna ziua, pot inlocui carbonatul de calciu cu argila si daca da ce cantitate? Multumesc!

  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2020-11-04

   Bună ziua! Da, se poate folosi argilă în locul carbonatului de calciu, cu mențiunea că pudra va fi ceva mai abrazivă. Folosiți aceeași cantitate.

Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare