unknown
×

Carbonat de Calciu

×

Specificații

INCI
Calcium Carbonate
Status
Natural conform
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, alb
Solubilitate
miscibil în apă, miscibil cu pulberi, miscibil în ulei
Dozaj
1 - 25 %
Dimensiune particule
1-10 μm
Potrivit pentru
baie & igienă
IGIENĂ
Bombe de baie, Igienă orală, Săpunuri
MACHIAJ
Blush, Corector, Fard de ochi, Fond de ten, Ruj/Gloss, Mascara, Pudre
TIP DE TEN / PIELE
Gras
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Mineral multifuncțional, o formă naturală de calciu utilizată în produsele cosmetice ca agent de matifiere, de control al umidității și al sebumului. În formulele de machiaj este texturizant, opacifiant și filler. Își găsește locul în îngrijirea orală ca abraziv blând pentru pastele de dinți.

Mai departeArată mai puțin
9,52 Lei
Ambalaj
  • 100 gr
  • 1 kg
  • 5 kg
Referință:
M-1182-0.1
Adaug la Wishlist(23)
Descriere Carbonat de Calciu

Mineral multifuncțional, o formă naturală de calciu utilizată în produsele cosmetice ca agent de matifiere, de control al umidității și al sebumului. În formulele de machiaj este texturizant, opacifiant și filler. Își găsește locul în îngrijirea orală ca abraziv blând pentru pastele de dinți.

PROPRIETĂȚI

  • texturizant și filler
  • prezintă o glisare plăcută și o senzație de piele uscată
  • crește capacitatea machiajului de a absorbi umiditatea și grăsimea
  • asigură o coeziune ridicată pentru formulele de pudră
  • opacifiant în formulele care conțin pigmenți
  • extender de pigmenți, agent de albire
  • conferă luminozitate cosmeticelor colorate
  • abraziv blând și curățător

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • potrivit pentru machiaj, cosmetice decorative, pudre de față, farduri de ochi, primere, pastă de dinți
  • se adaugă în faza de pudră împreună cu alte ingrediente pudră și se omogenizează
  • în formulările de tip emulsie se adaugă la faza apoasă

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1182-0.1

Specificații

INCI
Calcium Carbonate
Status
Natural conform
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, alb
Solubilitate
miscibil în apă, miscibil cu pulberi, miscibil în ulei
Dozaj
1 - 25 %
Dimensiune particule
1-10 μm
Potrivit pentru
baie & igienă
IGIENĂ
Bombe de baie, Igienă orală, Săpunuri
MACHIAJ
Blush, Corector, Fard de ochi, Fond de ten, Ruj/Gloss, Mascara, Pudre
TIP DE TEN / PIELE
Gras
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414012086
upc
C071-1.C02
mpn
33079000
isbn
77694-25-06-2026
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Carbonat de Calciu

Media evaluării

5.0
20 Recenzii
Excelent 20
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (20)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare