unknown
×

Ulei esențial de Cuișoare frunze

×
Grad alimentar

Specificații

INCI
Eugenia Caryophyllus Leaf Oil
Alte denumiri
Syzygium Aromaticum
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
frunze
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
eugenol, beta-caryophyllene
Aspect
lichid, galben, maroniu, vâscozitate scăzută
Miros, aromă
puternic, caracteristic , condimentat, medicinal , ușor dulceag
Notă parfum
notă de mijloc, nota de bază
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
gingivită, abces, infecții cutanate, micoze, oboseală, epuizare, respirație urât mirositoare
Beneficii cheie
încălzitor, purifiant, tonic general, antibacterian, antalgic, antifungic, antiseptic, digestiv, imunostimulator
Potrivit pentru
aromaterpie, parfumerie, igienă orală, masaj
CORP
Uleiuri de corp, Unguente
IGIENĂ
Gel de duș, Șampoane, Săpunuri, Igienă orală
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Ulei esențial puternic, cu miros aromat, cald, pătrunzător, dulce picant, utilizat frecvent în preparatele de îngrijire orală și în gestionarea durerii, are acțiune stimulantă și tonică recunoscută.

Mai departeArată mai puțin
10,59 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1328
Adaug la Wishlist(36)
Descriere Ulei esențial de Cuișoare frunze

Ulei esențial puternic, cu miros aromat, cald, pătrunzător, dulce picant, utilizat frecvent în preparatele de îngrijire orală și în gestionarea durerii, are acțiune stimulantă și tonică recunoscută.

Ingrediente: Eugenia Caryophyllus Leaf Oil

Profil olfactiv: puternic picant, fenolic, ușor dulceag

PROPRIETĂȚI

  • ulei puternic, potent
  • purifiant, antiinfecțios
  • conține compuși antimicrobieni și antifungici
  • facilitează ameliorarea durerilor minore
  • ajută la problemele dentare, cauterizant
  • revigorant și stimulant
  • tonic general
  • ajută la combaterea stărilor de oboseală, astenie
  • stimulent digestiv

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ca ingredient în formulări cosmetice, creme, unturi, seruri, amestecuri de uleiuri
  • se diluează cu un ulei vegetal și se aplică pe piele prin masaj
  • se adaugă la un preparat de baie dispersabil și se toarnă în apa caldă
  • ca ingredient pentru prepararea de săpunuri și articole de toaletă
  • în difuzor de aromaterapie, opțional în combinație cu alte uleiuri esențiale
  • ca ingredient pentru prepararea produselor de igienă și îngrijire orală
  • în aplicații culinare

DATE DE SIGURANȚĂ

  • consultați medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați, sunteți o persoană în vârstă, aveți o boală gravă sau intenționați să utilizați uleiuri esențiale pentru copiii mici
  • nu aplicați direct pe mucoase, în nas, în ochi
  • consultați medicul sau aromaterapeutul înainte de a ingera orice ulei esențial
  • folosiți numai diluat, cu excepția cazului în care vă recomandă altfel medicul sau un aromaterapeut certificat, cu experiență și pregătire în domeniu
  • persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1328

Specificații

INCI
Eugenia Caryophyllus Leaf Oil
Alte denumiri
Syzygium Aromaticum
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
frunze
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
eugenol, beta-caryophyllene
Aspect
lichid, galben, maroniu, vâscozitate scăzută
Miros, aromă
puternic, caracteristic , condimentat, medicinal , ușor dulceag
Notă parfum
notă de mijloc, nota de bază
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
gingivită, abces, infecții cutanate, micoze, oboseală, epuizare, respirație urât mirositoare
Beneficii cheie
încălzitor, purifiant, tonic general, antibacterian, antalgic, antifungic, antiseptic, digestiv, imunostimulator
Potrivit pentru
aromaterpie, parfumerie, igienă orală, masaj
CORP
Uleiuri de corp, Unguente
IGIENĂ
Gel de duș, Șampoane, Săpunuri, Igienă orală
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

ean13
6424414013533
upc
B002-1.A06
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei esențial de Cuișoare frunze

Media evaluării

5.0
23 Recenzii
Excelent 23
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (23)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare