unknown
×

Ulei de Margarete

×

Specificații

INCI
Helianthus Annuus Seed Oil, Bellis Perennis Flower Extract
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
macerat
Partea plantei
flori
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, clar , gălbui
Textură
medium
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indicații specifice
riduri, linii fine, celulită, vergeturi, wellness
Beneficii cheie
reparator, tonic cutanat, emolient
CORP
Balsamuri, Creme, Emulsii, Uleiuri de corp, Uleiuri de masaj, Unturi de corp
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Renumit pentru proprietățile sale de sporire a fermității pielii, este ideal în aplicații care ajută la menținerea tonusului cutanat, se folosește cu succes în zona coapselor, gâtului, a bustului și a decolteului, pentru masajul zonelor cu piele flască și îngrijirea pielii după sarcină.

Mai departeArată mai puțin
25,03 Lei
Ambalaj
  • 50 ml
  • 250 ml
  • 900 gr
  • 4.5 kg
Referință:
M-1060
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(47)
Descriere Ulei de Margarete

Renumit pentru proprietățile sale de sporire a fermității pielii, este ideal în aplicații care ajută la menținerea tonusului cutanat, se folosește cu succes în zona coapselor, gâtului, a bustului și a decolteului, pentru masajul zonelor cu piele flască și îngrijirea pielii după sarcină.

Ingrediente: Helianthus Annuus Seed Oil, Bellis Perennis Flower Extract

PROPRIETĂȚI

  • ajută la menținerea tonusului pielii
  • acționează pentru a restabili fermitatea pielii
  • ajută la revitalizarea pielii lăsate și flasce
  • emolient, ajută la menținerea hidratării pielii

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • ca ingredient în formulele destinate revitalizării și susținerii pielii mature, a pielii lăsate, a menținerii ferme a bustului
  • masaj al abdomenului, brațelor, coapselor, masaj general post sarcină

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1060

Specificații

INCI
Helianthus Annuus Seed Oil, Bellis Perennis Flower Extract
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
macerat
Partea plantei
flori
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, clar , gălbui
Textură
medium
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indicații specifice
riduri, linii fine, celulită, vergeturi, wellness
Beneficii cheie
reparator, tonic cutanat, emolient
CORP
Balsamuri, Creme, Emulsii, Uleiuri de corp, Uleiuri de masaj, Unturi de corp
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless, Well-aging
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414011218
upc
C009-3.C06
mpn
33079000
Disclaimer

Ulei de Margarete beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei de Margarete

Media evaluării

5.0
18 Recenzii
Excelent 18
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (18)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare