unknown
×

Unt de Shea Bio purificat

×
Certificat BIO
Grad alimentar

Specificații

INCI
Butyrospermum Parkii Butter
Alte denumiri
Karité Butter
Status
Ecocert Organic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
presare, dezodorizat
Partea plantei
sâmburi/miez/boabe
Miros, aromă
slab, caracteristic, de nuci
Punct de topire
30 - 48 C
Beneficii cheie
regenerator, protector, nutritiv, calmant cutanat, antiinflamator
Potrivit pentru
săpunuri, cosmetică, machiaj, protecție solară, tratamente

Unul dintre cele mai populare unturi cosmetice, bogat în fitosteroli, polifenoli și acizi grași esențiali. Versatil și bine adaptat pentru o gamă largă de aplicații cosmetice, este un emolient excelent, favorizează sănătatea pielii și a părului. Purificat prin procese fizice, are miros neutru și culoare albă.

Mai departeArată mai puțin
12,65 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1136
Compară0
Adaug la Wishlist(59)
Descriere Unt de Shea Bio purificat

Unul dintre cele mai populare unturi cosmetice, bogat în fitosteroli, polifenoli și acizi grași esențiali. Versatil și bine adaptat pentru o gamă largă de aplicații cosmetice, este un emolient excelent, favorizează sănătatea pielii și a părului. Purificat prin procese fizice, are miros neutru și culoare albă.

Prin proprietățile sale emoliente și nutritive, protejează pielea, menține un nivel optim de hidratare, facilitează regenerarea pielii deteriorate, conferă strălucire părului. 

Ingrediente: Butyrospermum Parkii Butter

100% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologică. ECOCERT ORGANIC certificat de Ecocert.

PROPRIETĂȚI

  • unt foarte versatil și hrănitor
  • stimulează epitelizarea
  • hrănește pielea în profunzime
  • ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire a pielii
  • protejează pielea și părul de factorii de mediu
  • ajută la reducerea iritațiilor pielii, calmează pielea
  • redă strălucirea și frumusețea părului, hrănește fibra capilară
  • protejează firele de păr, ajută la menținerea culorii

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid lauric (C 12:0) 1%
  • Acid miristic (C 14:0) 1%
  • Acid palmitic (C 16:0) 6%
  • Acid stearic (C 18:0) 38%
  • Acid oleic (C 18:1) 42%
  • Acid linoleic (C 18:2) 6%
  • Acid linolenic (C 18:3) 1%
  • Acid arahidic (C 20:0) 2%
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 1%
  • Acid behenic (C 22:0) 1%
  • Acid lignoceric (C 24:0) 1%

chart_84

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice​ 
  • îngrijirea părului, a pielii, a buzelor, aplicații de îngrijire solară
  • deosebit de util pentru pielea deshidratată, uscată, sensibilă, produsele pentru copii, părul uscat sau vopsit, aplicații după plajă 
  • ca ingredient în aplicații cum ar fi: îngrijirea pielii pe timp de iarnă, eritemul fesier, pielea aspră sau crăpată, mâinile expuse la agresiuni chimice, regenerarea pielii din zonele uscate, cum ar fi călcâiele, genunchii sau coatele, pielea arsă de soare, leziuni superficiale ale pielii, balsamuri și creme împotriva vergeturilor, îngrijirea părului vopsit

DATE DE SIGURANȚĂ

  • nu este necesară nicio măsură specifică 
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1136

Specificații

INCI
Butyrospermum Parkii Butter
Alte denumiri
Karité Butter
Status
Ecocert Organic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
presare, dezodorizat
Partea plantei
sâmburi/miez/boabe
Miros, aromă
slab, caracteristic, de nuci
Punct de topire
30 - 48 C
Beneficii cheie
regenerator, protector, nutritiv, calmant cutanat, antiinflamator
Potrivit pentru
săpunuri, cosmetică, machiaj, protecție solară, tratamente

ean13
6424414011546
upc
A021-3.A04
mpn
33079000
Disclaimer

Unt de Shea Bio purificat beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Unt de Shea Bio purificat

Media evaluării

5.0
49 Recenzii
Excelent 47
Foarte bun 2
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (49)
  • Întrebări și răspunsuri (2)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare