unknown
×

Specificații

INCI
Cinnamomum Camphora Leaf Oil
Alte denumiri
Ulei esențial de Ho leaf
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
frunze
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
cineole, sabinene, pinene, a-terpineol
Aspect
lichid, vâscozitate scăzută, ușor gălbui
Miros, aromă
caracteristic
Notă parfum
nota de vârf
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Beneficii cheie
tonic general, antiviral, purifiant, antibacterian, imunostimulator
Indicații specifice
răceală, nas înfundat
Potrivit pentru
baie & igienă, aromaterpie, cosmetică, menaj, masaj, săpunuri
CORP
Uleiuri de corp, Uleiuri de masaj, Unguente
IGIENĂ
Gel de duș, Șampoane, Săpunuri, Cleansere
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Ulei esențial de Ravintsara

Miros proaspăt, verde, asemănător eucaliptului, dar mai domol, cu note pământii și piperate subtile, are o activitate de curățare, fortificare și decongestionantă. Bun aliat în probleme virale și respiratorii, infecții specifice sezonului de iarnă.

Mai departeArată mai puțin
13,58 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1205
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări