unknown
×

Ulei de Kukui

×

Specificații

INCI
Aleurites Moluccana Seed Oil
Alte denumiri
Kemiri Nut Oil, Candlenut Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, rafinare
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, clar , ușor gălbui, vâscozitate scăzută
Textură
ușoară
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
185 - 202
Beneficii cheie
calmant cutanat, nutritiv, emolient
Potrivit pentru
masaj, cosmetică, săpunuri
TEN
Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Demachiante
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Uleiuri de masaj
PĂR
Uleiuri pentru barbă, Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Seruri pentru scalp
TIP DE TEN / PIELE
Mixt, Gras, Toate tipurile
TIP DE PĂR
Toate tipurile, Deteriorat, Uscat
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Men's Grooming, Skinimalism, Waterless
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Un ulei emolient ușor, care este foarte bine absorbit de piele, o lasă netedă, hrănită și hidratată, susține procesele de regenerare a pielii și poate fi încorporat într-o varietate de formulări pentru îngrijirea pielii și a părului.

Mai departeArată mai puțin
17,43 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1286
Compară0
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(30)
Descriere Ulei de Kukui

Un ulei emolient ușor, care este foarte bine absorbit de piele, o lasă netedă, hrănită și hidratată, susține procesele de regenerare a pielii și poate fi încorporat într-o varietate de formulări pentru îngrijirea pielii și a părului.

Ingrediente: Aleurites Moluccana Seed Oil

PROPRIETĂȚI

  • emolient ușor
  • se simte uscat la nivelul pielii și se absoarbe ușor
  • întărește funcția de barieră a pielii
  • combate deshidratarea pielii
  • încurajează vindecarea rănilor
  • eficient în hidratarea scalpului
  • ajută la calmarea mâncărimii scalpului
  • poate contribui la reducerea simptomelor cauzate de eczeme

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid palmitic (C 16:0) 7%
  • Acid stearic (C 18:0) 5%
  • Acid oleic (C 18:1) 23%
  • Acid linoleic (C 18:2) 40%
  • Acid linolenic (C 18:3) 25%

chart_42

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice​
  • este potrivit pentru toate tipurile de piele, în special pentru tenul gras, mixt, problematic
  • o alegere bună pentru toate tipurile de păr, în special pentru îngrijirea părului uscat, deteriorat
  • ca ingredient pentru prepararea diferitelor formule cosmetice pentru îngrijirea pielii și a părului

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1286

Specificații

INCI
Aleurites Moluccana Seed Oil
Alte denumiri
Kemiri Nut Oil, Candlenut Oil
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, rafinare
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, clar , ușor gălbui, vâscozitate scăzută
Textură
ușoară
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Indice saponificare
185 - 202
Beneficii cheie
calmant cutanat, nutritiv, emolient
Potrivit pentru
masaj, cosmetică, săpunuri
TEN
Creme pentru ochi, Creme de față, Uleiuri faciale, Demachiante
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Uleiuri de masaj
PĂR
Uleiuri pentru barbă, Balsamuri de păr, Seruri pentru păr, Seruri pentru scalp
TIP DE TEN / PIELE
Mixt, Gras, Toate tipurile
TIP DE PĂR
Toate tipurile, Deteriorat, Uscat
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Men's Grooming, Skinimalism, Waterless
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414013144
upc
C007-3.C06
mpn
33079000
Disclaimer

Ulei de Kukui beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Ulei de Kukui

Media evaluării

5.0
14 Recenzii
Excelent 14
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (14)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare