unknown
×

Specificații

INCI
Mimosa Tenuiflora Bark Extract
Alte denumiri
Tepezcohuite
Status
Natural conform
Metoda de obținere
măcinare
Partea plantei
scoarță
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
roșiatic, maroniu, pudră
Solubilitate
miscibil în apă
Dozaj
5 - 30 %
Beneficii cheie
reparator, regenerator, circulator, cicatrizant, calmant cutanat, astringent, antioxidant, antiinflamator, antibacterian, antialergic, seboregulator, tonic cutanat, antirid, anti-aging
Indicații specifice
vergeturi, psoriazis, piele solzoasă, mătreață, eczeme, piele atopică, cuperoză, rozacee, cicatrici, arsuri solare
TEN
Seruri, Creme de față, Măști, Tratamente, Tonere
CORP
Creme, Emulsii
PĂR
Seruri pentru scalp, Loțiuni pentru scalp, Tratamente
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Produse după plajă, Creme
TIP DE TEN
Toate tipurile, Matur, Acneic, Sensibil
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Pudră de Mimoză

Mimosa tenuiflora este cunoscută sub numele de arborele pielii. Scoarța sa conține substanțe care stimulează repararea țesuturilor și ajută la regenerare, fiind folosită în preparate pentru pielea deteriorată, îngrijirea vergeturilor și cicatricilor, tratamente antirid și anti-îmbătrânire.

Mai departeArată mai puțin
6,63 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1304
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări