unknown
×

Toner `Neat Skin`

3422

Un toner revigorant și proaspăt, bogat în ingrediente active astringente, este ideal pentru a obține o piele clară și cu aspect mai uniform.

Formula: 72088 Nivel de dificultate: începător Valabilitate: min 1 lună pH optim: 3.5-4.0

Faza Ingrediente Dozaj % Total 100 gr
A Macerat de mimoză 10%   45 45 gr
B Apă de Mentă 20 20 gr
B Apă de Trandafiri de Damasc  30 30 gr
B Propanediol  4 4 gr
B Cosgard 1 1 gr

1. Pentru a prepara maceratul de mimoză amestecați 6 g de pulbere de mimoză cu 60 g de apă pură și lăsați la macerat timp de 24 de ore într-un loc răcoros, amestecând uneori.

2. Filtrați un filtru de cafea din hârtie sau un filtru reutilizabil și colectați filtratul într-un pahar sau vas.

3. Cântăriți filtratul obținut și, dacă este necesar, completați-l cu apă pură pentru a obține cantitatea indicată în rețetă.

4. Adăugați treptat restul ingredientelor amestecând bine după fiecare.

5. Transferați preparatul în flaconul dedicat.

Un toner revigorant și proaspăt, bogat în ingrediente active astringente, este ideal pentru a obține o piele clară și cu aspect mai uniform.

Pulverizați acest tonic în fiecare dimineață pe întreaga față, înainte de a vă aplica îngrijirea de zi.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(24)
Ambalaj

Mimosa tenuiflora este cunoscută sub numele de arborele pielii. Scoarța sa conține substanțe care stimulează repararea țesuturilor și ajută la regenerare, fiind folosită în preparate pentru pielea deteriorată,...

6,55 Lei
"0"
(20)
Ambalaj

O alternativă naturală la glicolii pe bază de petrol, prietenoasă cu pielea, cu beneficii senzoriale excelente, un ingredient cosmetic multifuncțional și inovator, este emolient, intensificator al penetrării, solvent...

13,49 Lei
"0"
(138)
Ambalaj

Conservant cu spectru larg aprobat de Ecocert și Cosmos, utilizat global într-o gamă variată de cosmetice, potrivit pentru produse de îngrijire a pielii, îngrijire corporală, machiaj, igienă și îngrijire a părului.

9,34 Lei
"0"
(127)
Ambalaj

Mireasma florală specifică și intensă îl face un hidrolat unic și deosebit, foarte apreciat în aplicațiile cosmetice și de aromaterapie. Apa de trandafiri este renumită pentru proprietățile sale tonifiante, delicat...

17,58 Lei
"0"
(32)
Ambalaj

Un hidrolat foarte revigorant, cu multiple beneficii, cunoscut pentru proprietățile sale tonifiante, astringente, de calmare a mâncărimilor și răcoritoare. Este deosebit de potrivit pentru îngrijirea tenului gras,...

14,97 Lei
MATERIALE
"0"
(33)

Flacon de plastic rotund, înalt și perfect transparent, potrivit pentru spray-uri, loțiuni, tonere, emulsii, produse cosmetice fluide sau semi-vâscoase. Accesoriile potrivite se comandă separat.

2,13 Lei
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare