unknown
×

Lumânare Geranium & Orchid

2132

O lumânare parfumată cu ulei esențial de geraniu și parfumant orhidee, potrivită și pentru a fi oferită cadou.

Formula: 33121 Nivel dificultate: începător Valabilitate: min 12 luni

Faza Ingrediente Total 100 gr
A Ceară de soia 92,5 gr
B Pigment cosmetic perlat 59 Wine Red 0,5 gr
B Ulei esențial de Geraniu Bourbon  2 gr
B Parfumant natural Orchid 5 gr

1. Într-un pahar termorezistent topiți ceara de soia pe baie de apă, amestecând lent.

2. Combinați ingredientele fazei B și adăugați la ceara topită, amestecați bine.

3. Așezați fitilul cu capsă la baza recipientului dedicat și turnați compoziția cu atenție.

4. Fixați fitilul cu un pai tăiat pe lungime sau cu o clemă și așezați recipientul pe o suprafață plană, până la solidificare.

Notă: informații suplimentare privind tehnica de lucru și detalii pentru reușita lumânărilor, găsiți accesând fișa produsului la Ceara de soia.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(37)
Ambalaj

Un parfum floral intens, încântător și înălțător, un buchet superb de roze, cu o notă de citrice și verzi. Grație proprietăților sale tonifiante, astringente și purificatoare pentru piele, este folosit în cosmetică...

17,79 Lei
"0"
(22)
Ambalaj

Abundă în note florale, dulci, cu un fond fructat, ideal pentru parfumarea cosmeticelor, produselor de toaletare și prepararea parfumurilor.

19,04 Lei
MATERIALE
"0"
(39)
Ambalaj

Ceara noastră de soia este special concepută pentru lumânări în recipiente. Lumânările realizate cu această ceară vegetală pură au un aspect cremos, o suprafață netedă, o ardere curată și o bună răspândire a parfumului.

11,60 Lei 15,47 Lei
-25%
"0"
(9)

Formă de silicon pentru săpunuri procesate la rece, săpunuri melt & pour, șampoane solide, creme solide și multe altele. 8 cavități cu o capacitate de 40-50 g fiecare.

18,74 Lei
"0"
(37)

Un set format din 10 bucăți de fitil de bumbac învelit cu ceară de soia și capse metalice montate, potrivit pentru realizarea de lumânări. Lungime fitil 15 cm.

8,07 Lei
7 Opinii
 • Adriana A.

  Adriana A. 2023-05-08

  Bună ziua! Am și eu o întrebare în legătură cu această frumoasă lumânare. M-aș bucura tare, dacă mi-ați putea spune cu aproximație măcar, cam ce durată de ardere are și cum se comportă când arde. Mulțumesc!
 • Maria D.

  Maria D. 2022-02-18

  Buna ziua! Cum ati pus fitilul acestei lumanari daca este pusa in matrita? Multumesc
  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2022-02-25

   Bună ziua! La fel se procedează ca și când punem fitilul într-un borcan.
 • Nicoleta

  Nicoleta 2018-03-14

  Buna ziua! As dori sa confectionez o lumanare din ceara de soia, fara recipient. Pentru duritate as vrea sa adaug acid stearic. Ce cantitate de acid stearic trebuie sa adaug la 100 de g de ceara de soia, pentru a obtine o lumanare mai dura?. Multumesc anticipat
  pentru raspuns si o zi buna va doresc!

  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2018-03-14

   Bună ziua, Nicoleta. Puteți folosi cca.10-30% acid stearic, vă sugerăm să efectuați un test în prealabil, pe o cantitate mai mică. Numai bine!

 • nicole

  nicole 2017-09-27

  Buna seara! Parfumantul natural "Orhidee" sau alte parfumante din aceasta categorie, poate fi utilizat si pt,parfumarea sapunurilor naturale,realizate prin metoda la rece? Daca raspunsul este da, care este procentul adecvat? Multumesc!

  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2017-09-28

   Bună ziua Nicole. Aceste parfumante naturale sunt destinate în principal pentru compozițiile cosmetice. Noi am lucrat cu ele inclusiv în lumânări și săpunuri de tip melt&pour însă nu le-am testat în săpunuri realizate prin metoda la rece. Se pot încerca pe loturi mai mici întâi, procentul ar fi similar ca la parfumantele convenționale, eventual ceva mai mare deaorece nu au intensitatea specifică compușilor sintetici. Succes!

Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare