unknown
×

Loțiune autobronzantă

3204

Loțiune autobronzantă bifazică ce determină colorarea pielii printr-un proces inofensiv, în straturile superioare ale acesteia.

Formula: KT1238 Nivel dificultate: începător Valabilitate: min 3 luni pH optim: 6.0-6.5

Faza Ingrediente Total 100 gr
A Apă de Tei 50 gr
A Apă pură / distilată 15,4 gr
A Glicerină vegetală 5 gr
A Autobronzant DHA natural 8 gr
A Cosgard 0,6 gr
B Ulei de Morcovi 20 gr
B Parfumant natural Tiaré 1 gr

1. În câte un pahar amestecați ingredientele fazei A și B, separat.

2. Adăugați conținutul fazei A în faza B și amestecați.

3. Transferați soluția astfel obținută în recipientul dedicat.

Rezultă o loțiune autobronzantă bifazică, ceea ce înseamnă că partea uleioasă se separă de partea apoasă, uleiul se va ridica la suprafață. Înainte de aplicare se va agita viguros flaconul.
Aplicați pe pielea curată, repartizând cât mai uniform. Spălaţi-vă pe mâini după aplicarea autobronzantului.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(43)

Apa din flori de tei, cu mirosul său subtil și dulce, este folosită pentru a calma pielea sensibilă, ajută la iluminarea și strălucirea tenului, aduce o îngrijire delicată pentru orice tip de piele și favorizează...

20,02 Lei 22,25 Lei
-10%
"0"
(32)

Un ulei bogat în provitamina A și alte substanțe antioxidante, favorizează bronzajul uniform, pregătește pielea pentru expunerea la soare, ajută la menținerea unui bronz uniform mai mult timp și oferă pielii un aspect...

24,53 Lei
"0"
(140)

Conservant cu spectru larg aprobat de Ecocert și Cosmos, utilizat global într-o gamă variată de cosmetice, potrivit pentru produse de îngrijire a pielii, îngrijire corporală, machiaj, igienă și îngrijire a părului.

14,28 Lei
"0"
(28)

Un activ autobronzant natural care permite obținerea unui bronz natural pe tot parcursul anului, fără expunere la soare. Este ideal pentru prepararea de produsele autobronzante și cu efect radiant.

20,23 Lei
"0"
(56)

Versatil, utilizat pe scară largă ca umectant și hidratant eficace, derivat din surse vegetale. Un adaos esențial în numeroase formulări de îngrijire personală.

11,22 Lei
MATERIALE
"0"
(15)

Pompă translucidă de înaltă calitate, prevăzută cu clips de siguranță, potrivită pentru spray-uri de corp, spray-uri de păr, articole de toaletă, odorizante de cameră, soluții de curățare, lichide pulverizabile.

2,32 Lei

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare