unknown
×

Spray termo-protector

5349

Rețeta are la bază un extract dezvoltat în mod specific pentru protecția termică a părului, și este îmbogățită cu keratină vegetală și proteină de mătase pentru restaurarea vitalității fibrei capilare, îngrijirea părului din interior, îmbunătățirea texturii și aspectul părului.

Formula: 28169 Nivel dificultate: începător Valabilitate: min 3 luni pH optim: 5.0

Faza Ingrediente Dozaj % Total 250 gr
A Apă pură / distilată 93 232,5 gr
A Hair-protect 3 7,5 gr
A Vege-Keratin 2 5 gr
A Proteină de mătase 1 2,5 gr
A Extract aromatic de Ananas 0,4 1 gr
A Cosgard 0,6 1,5 gr

1. Într-un pahar adăugați ingredientele rețetei în ordinea dată. Amestecați bine.

2. Transferați compoziția în recipientul dedicat.

Rețeta are la bază un extract dezvoltat în mod specific pentru protecția termică a părului, și este îmbogățită cu keratină vegetală și proteină de mătase pentru restaurarea vitalității fibrei capilare, îngrijirea părului din interior, îmbunătățirea texturii și aspectul părului. Se aplică pe părul uscat sau ușor umed, înainte de coafare.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(20)

Ingredient activ marin, pentru strălucire și reconstrucție profundă a părului, oferă protecție termică, repară daunele, întărește structura internă a părului. Oferă luminozitate, vitalitate și rezistență fibrei...

23,80 Lei
"0"
(69)

Un activ proteic vegetal micronizat, cu eficiență dovedită în fortificarea și protejarea părului din interior, potrivit pentru aplicații care necesită reparare și restructurare. Contribuie la netezimea părului și lasă...

16,24 Lei
"0"
(56)

Hidrolizat proteic de înaltă calitate și performant, care conferă pielii și părului conotații de lux, strălucire, netezime și eleganță. Aduce beneficii excelente de fixare a umidității și de condiționare profundă,...

19,04 Lei
"0"
(140)

Conservant cu spectru larg aprobat de Ecocert și Cosmos, utilizat global într-o gamă variată de cosmetice, potrivit pentru produse de îngrijire a pielii, îngrijire corporală, machiaj, igienă și îngrijire a părului.

14,28 Lei
MATERIALE
"0"
(15)

Pompă translucidă de înaltă calitate, prevăzută cu clips de siguranță, potrivită pentru spray-uri de corp, spray-uri de păr, articole de toaletă, odorizante de cameră, soluții de curățare, lichide pulverizabile.

2,32 Lei
"0"
(24)

Flacon de plastic rotund, înalt și perfect transparent, potrivit pentru spray-uri, loțiuni, tonere, emulsii, produse cosmetice fluide sau semi-vâscoase. Accesoriile potrivite se comandă separat.

2,30 Lei
13 Opinii
 • Cristina O.

  Cristina O. 2024-01-20

  Buna ziua. Pentru a ajuta descurcarea părului vreau sa introduc honeyquat, și pentru volum colagenul, cât mi ar fi permis astfel încât să nu încarce firul de par ? (Pot introduce maximul recomandat de producător la colagen, și eventual să elimin proteina de mătase?)
 • Cristina O.

  Cristina O. 2023-10-24

  Buna ziua. La această formulă pot folosi conservantul BS?
 • Claudia C.

  Claudia C. 2023-10-03

  Mulțumesc frumos pentru răspuns!
 • Claudia C.

  Claudia C. 2023-10-02

  Bună ziua! Acest spray ajuta și la descurcarea parului? Dacă nu, ce aș putea adauga și pt descurcare? Am parul f lung !
 • Klaudia szücs

  Klaudia szücs 2023-09-04

  Sziasztok! A desztillált víz részben, vagy egészben helyettesíthető virágvízzel?
 • Villy T.

  Villy T. 2023-06-25

  Bună ziua, se poate înlocui proteina de mătase cu extract de maca?
 • Hina C.

  Hina C. 2023-01-04

  Buna seara!Se poate inlocui cosgardul cu extractul de samburi de grapefruit?
 • Eugenia S.

  Eugenia S. 2021-09-25

  buna ziua,
  vreau sa va intreb, daca in locul extractului de ananas, as adauga panthenol, solutia rezultata ar putea fi folosita ca un ser protector pentru gene ?( in urma laminarii genelor se recomanda o ingrijire mai ```speciala`` si as incerca sa -mi prepar un ser cat mai natural posibil :-) )
  Multumesc anticipat!
  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2021-09-27

   Bună ziua! Da, se poate realiza modificarea propusă, și astfel soluția ar fi potrivită și pentru îngrijirea genelor. Numai bine!
 • Adelina

  Adelina 2019-05-05

  Buna ziua! La aceasta reteta se poate adauga si hairbond? Multumesc!

  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2019-05-06

   Bună ziua! Hairbondul este un ingredient uleios, nu se poate încorpora în această rețetă care conține doar ingrediente apoase sau solubile în apă.

 • chincisan t.

  chincisan t. 2018-09-10

  Buna ziua. Serul se poate folosi si in cazul in care folosesc placa des sau protejeaza doar importiva actiunilor solare? Daca se poate folosi la parul intins cu placa, il utilizez inainte sau dupa actiunea terminca? De asemenea as vrea sa va intreb daca pot inlocui extractul aromatic de ananas cu altceva? Multumesc!

  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2018-09-11

   Bună ziua. Ingredientul activ din această rețetă este dezvoltat specific pentru protecția termică a părului pe parcursul coafării. După aplicarea serului folosiți placa. Extractul aromatic se poate înlocui cu alt ingredient parfumant solubil în apă, dar se poate și elimina din rețetă. Toate cele bune!

Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare