unknown
×

Soluție Chili & Pepper

1731

Formulat cu ingrediente neplăcute senzorial, această soluție ”condimentată” este un repelent eficace pentru diverse animăluțe nedorite cum ar fi iepuri de câmp, rozătoare, veverițe, cât și contra musculiței albe.

Formula: 630321 Nivel dificultate: începător Valabilitate: 7 zile

Formulat cu ingrediente neplăcute senzorial, această soluție ”condimentată” este un repelent eficace pentru diverse animăluțe nedorite cum ar fi iepuri de câmp, rozătoare, veverițe, cât și contra musculiței albe.

INGREDIENTE

Extract CO2 de Chilli 10 picături
Ulei esențial de Piper negru 5 picături
Bază de săpun lichid 5 gr (1,5 lgț)
Apă potabilă călduță 250 ml

MOD DE PREPARARE

La prepararea acestei rețete se va lucra cu mănuși și mască protectoare pe toată durata procedurii cât și în timpul efectuării tratamentului!

În flaconul destinat tratamentului se adaugă baza de săpun, uleiul esențial și extractul CO2, și se amestecă bine. Se adaugă apa și se amestecă temeinic.
Soluția astfel pregătită se lasă în repaus o noapte și se va folosi începând cu a doua zi.

Recipient recomandat: Flacon Optima sau Glob de 250 ml cu pompiță trigger

UTILIZARE

Soluția se va agita temeinic înainte de folosire. Aceasta își dezvoltă efectul datorită conținutului de capsaicină și ca urmare alungă animalele nedorite (căprioare, iepuri de câmp) și rozătoarele (șoareci, veverițe) de pe plantația noastră. În același timp este o soluție eficientă și contra muștelor albe.

Tratamentul se recomandă a fi repetată din zece în zece zile.

Avertisment: a se evita contactul soluției cu ochii, nasul, și în caz de piele sensibilă, cu pielea.

Datorită cantității minime de săpun folosite pentru încorporarea ingredientelor uleioase, formula este bifazică, ingredientele se separă în timp. Se recomandă utilizarea soluției a doua zi după preparare. În cazul unui surplus rămas după folosire, soluția se va putea depozita în frigider câteva zile. 

 

- - - - - - - - - - - - ☼ ☀ ☼ ☀ ☼ ☀ ☼ ☀ ☼ ☀ ☼ ☀ ☼ ☀ ☼ - - - - - - - - - - - -

 

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(28)
Ambalaj

Miros cald și picant, note subtile florale și fructate, cu activitate energizantă și detensionantă, este un ulei esențial utilizat în principal în aromaterapie și parfumerie.

18,74 Lei
"0"
(17)
Ambalaj

Un extract foarte concentrat cu proprietăți termogenice, stimulatoare și de îmbunătățire a circulației sanguine, utilizat în mod tradițional pentru ameliorarea fibromialgiei, a durerilor reumatice, a disconfortului...

13,24 Lei
MATERIALE
"0"
(15)
Stoc epuizat

Pompă translucidă de înaltă calitate, prevăzută cu clips de siguranță, potrivită pentru spray-uri de corp, spray-uri de păr, articole de toaletă, odorizante de cameră, soluții de curățare, lichide pulverizabile.

2,32 Lei
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare