unknown
×

Șampon Beautifully Hydrating

6721

Un șampon dens care curăță frumos și infuzează părul cu hidratare, oferă o spumă bogată și cremoasă. Conține un amestec sinergic de ingrediente de condiționare și hidratare care ajută părul să se simtă mai moale și mai ușor de coafat.

Formula: 74509 Nivel dificultate: avansat  Valabilitate: min 6 luni pH optim: 5.0-5.5 

Faza Ingrediente Dozaj % Total 250 gr
A Apă pură / distilată  63,7 159,3 gr
A Guar Quat 0,3 0,75 gr
B Tensidă SLES+LG 25 62,5 gr
B Tensidă Coco-betain 3 7,5 gr
B Tensidă Hydralay 3 7,5 gr
C Parfumant natural Magnolia 2 5 gr
C Betaină 2 5 gr 
C Conservant BS 1 2,5 gr
D Acid lactic  cât este necesar  cât este necesar 

1. Amestecați într-un vas apa și guar quat. Nu se va dizolva complet în acest stadiu, dar este în regulă.

2. Într-un alt vas, mai mare de 300 ml, adăugați ingredientele din faza B și amestecați lent, temeinic, bine până când se formează o pastă omogenă. Aceasta va fi destul de groasă.

3. Adăugați treptat conținutul fazei A în faza B, amestecând încet între timp. Va arăta ca o frișcă, nicio problemă, continuați.

4. Adăugați ingredientele din faza C și amestecați încet până la omogenizare.

5. Adăugați treptat acid lactic până când pH-ul ajunge la valoarea de aproximativ 5.

6. În acest moment, preparatul este ca o pastă albă voluminoasă, însă în 24-48 de ore se va clarifica. După ce devine limpede și translucid, turnați-l în recipientul dedicat.

Un șampon dens care curăță frumos și infuzează părul cu hidratare, oferă o spumă bogată și cremoasă. Conține un amestec sinergic de ingrediente de condiționare și hidratare care ajută părul să se simtă mai moale și mai ușor de coafat.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(3)
Ambalaj

Polimer cationic universal pe bază vegetală, destinat aplicațiilor cu clătire, ideal pentru șampoane și tratamente capilare cu performanță superioară de condiționare.

10,89 Lei
"0"
(1)
Ambalaj

Un amestec versatil de tenside de origine naturală, potrivit pentru șampoane blânde, produse de curățare a pielii și produse de baie, cu proprietăți excelente de spumare și curățare.

49,98 Lei
"0"
(64)
Ambalaj

Surfactant amfoteric concentrat cu proprietăți excelente de spumare și curățare, de înaltă puritate. Delicat cu pielea, ameliorează potențialul agresiv al soluțiilor pe bază de tenside. Poate fi utilizat în toate...

13,73 Lei
"0"
(25)
Ambalaj

Produs derivat natural de înaltă performanță care susține hidratarea în preparatele pe bază de tenside, sporește vâscozitatea și îmbunătățește gradul de blândețe. Creează o senzație de catifelare și netezire pentru...

10,63 Lei
"0"
(1)
Ambalaj
Alte volume disponibile

Cremos floral, ușor dulce, dar cu o nuanță citrică, emană o mireasmă relaxantă care evocă un sentiment liniștitor și de seninătate.

14,02 Lei
"0"
(13)
Ambalaj

Ingredient activ natural umectant, utilizat în aplicații pentru îngrijirea pielii și a părului. Ajută la îmbunătățirea performanței și experienței de utilizare, oferă hidratare, protecție, precum și o serie de...

8,46 Lei
"0"
(6)
Ambalaj

Conservant lichid cu un spectru larg de eficacitate, delicat cu pielea, permis în produsele cosmetice naturale și organice în conformitate cu cele mai importante organisme de certificare, aprobat la nivel mondial în...

8,69 Lei
"0"
(38)
Ambalaj

Un acid alfa-hidroxi natural, regulator de aciditate cu proprietăți exfoliante, de iluminare a pielii și de hidratare. Poate fi utilizat într-o gamă largă de produse de îngrijire personală.

7,51 Lei
MATERIALE
"0"
(24)

Flacon de plastic rotund, înalt și perfect transparent, potrivit pentru spray-uri, loțiuni, tonere, emulsii, produse cosmetice fluide sau semi-vâscoase. Accesoriile potrivite se comandă separat.

2,70 Lei
"0"
(12)

Potrivit pentru dozarea preparatelor fluide, cum ar fi șampoane, geluri de duș, săpunuri, geluri, loțiuni, lapte de corp, emulsii.

1,94 Lei
7 Opinii
 • Laura L.

  Laura L. 2024-01-21

  Va mai stresez cu o intrebare...Va rog sa-mi spuneti cum pot include guar quat intr-o masca de par? La faza de apa sau la final in faza c? Este rezistent la incalzire? Va multumesc!
 • Laura L.

  Laura L. 2024-01-21

  Nu mi s-a lichefiat samponul, astfel incat l-am pus intr-o cutie de 200 ml, dar pot sa spun ca este cel mai bun sampon...Parul este hidratat, moale, nu se mai incurca. Depaseste cu mult orice sampon profesional pe care l-am folosit! Multumesc mult!
  P.S. am pus si niste extract de maca pentru crestere rapida si regenerare, asa ca este ideal ?
 • Laura L.

  Laura L. 2024-01-13

  Buna seara! Am facut samponul in urma cu 3 zile, s-a clarificat, este transparent, dar nu s-a lichefiat. L-am incercat, este minunat, dar este ca o racitura (piftie) ??? Nici nu il pot turna in flacon. Care sa fie cauza? Am urmat intocmai reteta...
 • Marcela m.

  Marcela m. 2023-10-10

  Buna seara! Cu ce as putea inlocui tensida SLES+LG? In afara acesteia, le am pe toate. Multumesc anticipat pentru ajutor!
 • Cristina M.

  Cristina M. 2023-10-05

  Buna ziua, am facut acest sampon insa imi netezeste parul ondulat si il face sa se electrizeze. ce modificari pot aduce astfel incat sa nu imi netezeasca parul? Multumesc
 • Cristina O.

  Cristina O. 2023-07-28

  Scuze! ) Conservantul BS se înlocuiește cu aceiași cantitate de Cosgard?
 • Cristina O.

  Cristina O. 2023-07-27

  Bună ziua. Parfumantul poate fi schimbat după preferințe?
Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare