unknown
×

Co-emulsifiant Glycemul

×

Specificații

INCI
Glyceryl Stearate
Alte denumiri
Cutina® GMS V
Status
Aprobat Cosmos
Sustenabilitate
100% derivat din resurse regenerabile, RSPO MB
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Conservanți
nu
Aspect
granulat, alb crem
Solubilitate
în ulei
Dozaj
1 - 10 %
HLB
~ 4
Încărcătură
non-ionic
Potrivit pentru
cosmetică
TEN
Cleansere, Creme pentru ochi, Creme de față, Demachiante, Măști, Seruri, Barbierit/aftershave
CORP
Unturi de corp, Creme, Emulsii, Creme de picioare, Creme de mâini
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Produse după plajă
COPII
Creme
IGIENĂ
Deodorante
MACHIAJ
Corector, Fond de ten, Mascara, Ruj/Gloss, Fard de ochi, Pudre
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Conferă consistență și textură emulsiilor, un co-emulsifiant performant care asigură creme și loțiuni stabile și netede, cu o senzație ușoară și mătăsoasă, îmbunătățind profilul senzorial al produselor.

Mai departeArată mai puțin
17,85 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1333-0.1
Adaug la Wishlist(20)
Descriere Co-emulsifiant Glycemul

Conferă consistență și textură emulsiilor, un co-emulsifiant performant care asigură creme și loțiuni stabile și netede, cu o senzație ușoară și mătăsoasă, îmbunătățind profilul senzorial al produselor.

PROPRIETĂȚI

  • co-emulsifiant performant, stabilizator, opacifiant, emolient
  • utilizat în principal ca agent de vâscozitate în emulsiile O/W
  • îmbunătățește textura și percepția senzorială a produselor de îngrijire a pielii
  • conferă texturi elegante, netede și mătăsoase
  • ajută la hidratarea pielii
  • ajută la reducerea senzației grase a uleiurilor utilizate în anumite formulări

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • își găsește aplicabilitatea în formulări de îngrijire a feței și a corpului, balsam de păr, îngrijire a pielii bebelușilor, produse de igienă, deodorante, autobronzante, protecție solară și preparate after-sun
  • poate fi utilizat în emulsii O/W non-ionice, anionice sau cationice, precum și în emulsii W/O
  • poate fi utilizat ca liant în aplicații anhidre, cum ar fi rujurile și pudrele compacte
  • se adaugă la faza uleioasă încălzită a formulărilor

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate 
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1333-0.1

Specificații

INCI
Glyceryl Stearate
Alte denumiri
Cutina® GMS V
Status
Aprobat Cosmos
Sustenabilitate
100% derivat din resurse regenerabile, RSPO MB
Natural index
ISO 16128: Natural origin 1.0
Conservanți
nu
Aspect
granulat, alb crem
Solubilitate
în ulei
Dozaj
1 - 10 %
HLB
~ 4
Încărcătură
non-ionic
Potrivit pentru
cosmetică
TEN
Cleansere, Creme pentru ochi, Creme de față, Demachiante, Măști, Seruri, Barbierit/aftershave
CORP
Unturi de corp, Creme, Emulsii, Creme de picioare, Creme de mâini
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme, Produse după plajă
COPII
Creme
IGIENĂ
Deodorante
MACHIAJ
Corector, Fond de ten, Mascara, Ruj/Gloss, Fard de ochi, Pudre
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

upc
G041-1
ean13
6424414013595
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Co-emulsifiant Glycemul

Media evaluării

5.0
20 Recenzii
Excelent 19
Foarte bun 1
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (20)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare