unknown
×

Specificații

INCI
Sodium Cocoyl Isethionate
Alte denumiri
Hostapon® SCI-85, Jordapon® SCI
Sustenabilitate
derivat din resurse naturale, regenerabile
Aditivi
fără sulfați
Conservanți
nu
Conținut activ
85%
Aspect
alb, ivoriu, pudră
Solubilitate
în apă
Dozaj
5 - 60 %
Încărcătură
anionic
pH
4.5 - 6.5 (10% aqua sol)
Potrivit pentru
baie & igienă
TEN
Cleansere
PĂR
Șampoane, Șampoane solide
COPII
Produse de igienă, Șampoane
IGIENĂ
Săpunuri, Gel de duș, Cleansere, Șampoane
DEPOZITARE
sensibil la umiditate, depozitați în loc răcoros și uscat, în ambalaj bine închis

Tensidă SCI

Tensidă derivată din cocos, cu performanță ridicată de spumare și deosebit de blândă, potrivită într-o diversitate de produse de curățare a pielii și a părului, inclusiv în batoane solide, conferă pielii o senzație luxuriantă și mătăsoasă după utilizare. O alegere bună atunci când se dorește blândețe și o spumă densă și bogată.

Mai departeArată mai puțin
15,60 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1384
0
Accesorii / Produse compatibile
Ustensile, echipamente
2,17 Lei
(4)
Mască de față de unică folosință cu buclă elastică pentru urechi, protecție în 3 straturi și hipoalergenică. Bandă flexibilă pentru nas, confortabilă, ușor de respirat, igienică. Potrivită pentru protecție împotriva...

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări