unknown
×

Unt de Murumuru

×

Specificații

INCI
Astrocaryum Murumuru Seed Butter
Status
Natural conform
Filieră
direct din Brazilia
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
sâmburi/miez/boabe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
crem-gălbui, solid
Textură
medium, ușoară
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
27 - 35 C
Indice saponificare
235 - 256
Beneficii cheie
emolient, regenerator, nutritiv, hidratant, fortifiant capilar
Potrivit pentru
săpunuri, cosmetică
Colecție
Amazonian Rainforest
TEN
Balsamuri, Creme pentru ochi, Creme de față
CORP
Lotion bars, Creme de picioare, Uleiuri/creme pentru unghii, Creme de mâini, Unguente, Unturi de corp, Balsamuri, Creme, Emulsii
PĂR
Tratamente, Balsamuri de păr
IGIENĂ
Săpunuri
MACHIAJ
Balsam de buze, Fond de ten
TIP DE TEN / PIELE
Mixt, Normal, Uscat, Gras, Toate tipurile, Matur, Sensibil
TIP DE PĂR
Toate tipurile, Creț, Deteriorat, Uscat, Normal
TENDINȚE SUSȚINUTE
Personalizat, At-Home, Waterless, Skinimalism, Clean Beauty
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Un unt exotic apreciat pentru textura sa plăcută, conferă pielii o senzație unică, non-grasă. Ajută la susținerea elasticității pielii, favorizează retenția umidității, lasă părul strălucitor și hrănit. Se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa un strat prea gras. Are afinitate cu proteinele din fibrele de păr, ceea ce îl face foarte benefic pentru îngrijirea părului.

Mai departeArată mai puțin
33,32 Lei
Ambalaj
  • 100 ml
  • 900 gr
  • 4.5 kg
Referință:
M-1370
Adaug la Wishlist(76)
Descriere Unt de Murumuru

Un unt exotic apreciat pentru textura sa plăcută, conferă pielii o senzație unică, non-grasă. Ajută la susținerea elasticității pielii, favorizează retenția umidității, lasă părul strălucitor și hrănit. Se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa un strat prea gras. Are afinitate cu proteinele din fibrele de păr, ceea ce îl face foarte benefic pentru îngrijirea părului. 

Datorită conținutului său bogat în acid lauric, care are o masă moleculară mică, untul de murumuru are capacitatea de a pătrunde prin cuticula părului, întărind fibra capilară din interior. 

Ingrediente: Astrocaryum Murumuru Seed Butter

PROPRIETĂȚI

  • senzație plăcută pentru piele, se absoarbe rapid
  • ușor de repartizat, se topește la contactul cu pielea
  • ajută la diminuarea pierderii de apă transepidermale
  • ajută la menținerea hidratării pielii
  • conferă pielii un aspect catifelat
  • ajută la redarea strălucirii naturale și a supleței pielii
  • întărește bariera cutanată
  • calmează și hrănește
  • hidratant și reparator pentru păr
  • îngrijește părul uscat și cel tratat chimic
  • ajută la prevenirea fenomenului de frizz al părului

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid caprilic (C8:0) 6%
  • Acid capric (C10:0) 5%
  • Acid lauric (C12:0) 40%
  • Acid miristic (C14:0) 12%
  • Acid palmitic (C16:0) 10%
  • Acid stearic (C18:0) 8%
  • Acid oleic (C18:1) 15%
  • Acid linoleic (C18:2) 4%

chart_82

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice 
  • poate fi utilizat în îngrijirea pielii, a părului, a buzelor și în diverse aplicații cosmetice
  • se topește la contactul cu pielea
  • este potrivit pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea uscată, crăpată, iritată și deteriorată
  • este potrivit chiar și pentru tenul mai gras
  • este ideal pentru îngrijirea mâinilor, coatelor, genunchilor, călcâielor, tălpilor
  • în formulări pentru părul uscat, fragil, deteriorat, tern, vârfuri despicate, păr creț, rebel, dificil de pieptănat

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1370

Specificații

INCI
Astrocaryum Murumuru Seed Butter
Status
Natural conform
Filieră
direct din Brazilia
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat
Partea plantei
sâmburi/miez/boabe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
crem-gălbui, solid
Textură
medium, ușoară
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
27 - 35 C
Indice saponificare
235 - 256
Beneficii cheie
emolient, regenerator, nutritiv, hidratant, fortifiant capilar
Potrivit pentru
săpunuri, cosmetică
Colecție
Amazonian Rainforest
TEN
Balsamuri, Creme pentru ochi, Creme de față
CORP
Lotion bars, Creme de picioare, Uleiuri/creme pentru unghii, Creme de mâini, Unguente, Unturi de corp, Balsamuri, Creme, Emulsii
PĂR
Tratamente, Balsamuri de păr
IGIENĂ
Săpunuri
MACHIAJ
Balsam de buze, Fond de ten
TIP DE TEN / PIELE
Mixt, Normal, Uscat, Gras, Toate tipurile, Matur, Sensibil
TIP DE PĂR
Toate tipurile, Creț, Deteriorat, Uscat, Normal
TENDINȚE SUSȚINUTE
Personalizat, At-Home, Waterless, Skinimalism, Clean Beauty
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414014158
upc
B100-3.B08
mpn
33079000
isbn
776303-02-2025
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Unt de Murumuru

Media evaluării

5.0
45 Recenzii
Excelent 44
Foarte bun 0
Bun 1
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (45)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare