unknown
×

Unt de Kokum

×
Grad alimentar

Specificații

INCI
Garcinia Indica Seed Butter
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
filtrare, presat la rece
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
crem-bej , solid moale
Textură
medium
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
32 - 40 C
Indice saponificare
187 - 193
Beneficii cheie
emolient, fortifiant capilar, nutritiv, protector, regenerator, reparator
Potrivit pentru
cosmetică, săpunuri
TEN
Balsamuri, Creme de față, Tratamente
CORP
Balsamuri, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Creme de picioare, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente, Unturi de corp
PĂR
Balsamuri de păr, Tratamente, Șampoane solide
MACHIAJ
Balsam de buze
TIP DE TEN / PIELE
Uscat, Matur, Normal, Sensibil
TIP DE PĂR
Creț, Deteriorat, Normal, Uscat, Vopsit
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Favorizează regenerarea pielii, susține elasticitatea acesteia, ajută la prevenirea deshidratării pielii și a părului. Este foarte stabil, are o textură densă și conferă o senzație plăcută piele.

Mai departeArată mai puțin
22,89 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1371
Adaug la Wishlist(41)
Descriere Unt de Kokum

Favorizează regenerarea pielii, susține elasticitatea acesteia, ajută la prevenirea deshidratării pielii și a părului. Este foarte stabil, are o textură densă și conferă o senzație plăcută piele. 

Ingrediente: Garcinia Indica Seed Butter

PROPRIETĂȚI

  • regenerator, nutritiv, hidratant
  • are un conținut ridicat de acizi grași esențiali
  • bogat în mod natural în antioxidanți
  • deosebit de bun emolient
  • stabilitate oxidativă ridicată
  • ajută la atenuarea degenerării celulelor pielii
  • restabilește elasticitatea pielii
  • fortifică și hrănește firele de păr

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid palmitic (C16:0) 12%
  • Acid margaric (C17:0) 3%
  • Acid stearic (C18:0) 41%
  • Acid oleic (C18:1) 36%
  • Acid linoleic (C18:2) 4%
  • Acid arahidic (C20:0) 4%

 

chart_81

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice 
  • ideal pentru îngrijirea pielii uscate, mature, crăpate, a părului uscat
  • ca ingredient pentru formularea produselor de îngrijire a mâinilor și picioarelor, îngrijirea buzelor, a părului
  • poate fi, de asemenea, inclus în formule datorită consistenței pe care o conferă după solidificare
  • stabilizator de emulsii și agent de creștere a vâscozității, conferă emulsii stabile datorită compoziției uniforme de trigliceride cu o stabilitate oxidativă ridicată

DATE DE SIGURANȚĂ

  • nu sunt necesare măsuri specifice 
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1371

Specificații

INCI
Garcinia Indica Seed Butter
Status
Natural conform
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
filtrare, presat la rece
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
crem-bej , solid moale
Textură
medium
Miros, aromă
slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
32 - 40 C
Indice saponificare
187 - 193
Beneficii cheie
emolient, fortifiant capilar, nutritiv, protector, regenerator, reparator
Potrivit pentru
cosmetică, săpunuri
TEN
Balsamuri, Creme de față, Tratamente
CORP
Balsamuri, Creme, Emulsii, Creme de mâini, Creme de picioare, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente, Unturi de corp
PĂR
Balsamuri de păr, Tratamente, Șampoane solide
MACHIAJ
Balsam de buze
TIP DE TEN / PIELE
Uscat, Matur, Normal, Sensibil
TIP DE PĂR
Creț, Deteriorat, Normal, Uscat, Vopsit
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414014165
upc
C067-3.C12
mpn
33079000
Documente atașate
Disclaimer

Unt de Kokum beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzii / Q&A Unt de Kokum

Media evaluării

5.0
16 Recenzii
Excelent 16
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (16)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adăugați un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Comentați
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare