unknown
×

Pudră de Manjishta

×

Specificații

INCI
Rubia Cordifolia Root Powder
Alte denumiri
Indian Madder
Status
Natural conform
Filieră
direct din India
Metoda de obținere
măcinare
Partea plantei
rădăcini
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, portocaliu roșiatic
Solubilitate
miscibil în ulei, miscibil în apă, miscibil cu pulberi
Dozaj
1 - 20 %
Indicații specifice
acnee, coșuri, riduri, linii fine, mâncărime
Beneficii cheie
antiinflamator, antioxidant, tonic cutanat, anti-aging, antirid, astringent, purifiant, calmant cutanat
Potrivit pentru
săpunuri, baie & igienă, cosmetică, tratamente
TEN
Creme de față, Uleiuri faciale, Măști, Seruri, Tonere, Tratamente
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Scruburi
PĂR
Colorare
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Matur, Acneic, Sensibil
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Folosită în mod tradițional în Ayurveda, fiind deosebit de bogată în principii active, își găsește aplicarea în formularea de produse cosmetice care ajută la menținerea sănătății pielii, cu un tonus îmbunătățit și un ten limpede. Colorează părul în nuanțe de roșu rubin.

Mai departeArată mai puțin
19,04 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1483
Adaug la Wishlist(30)
Descriere Pudră de Manjishta

Folosită în mod tradițional în Ayurveda, fiind deosebit de bogată în principii active, își găsește aplicarea în formularea de produse cosmetice care ajută la menținerea sănătății pielii, cu un tonus îmbunătățit și un ten limpede. Colorează părul în nuanțe de roșu rubin.

PROPRIETĂȚI

  • conține alcaloizi, flavonoide, saponine și antrachinone
  • activitate antioxidantă, anti-îmbătrânire, anti-acnee
  • ajută la susținerea sănătății pielii și a unui ten clar
  • rafinează textura pielii, îmbunătățește tonusul cutanat
  • acționează pentru curățarea impurităților, a coșurilor, a punctelor negre
  • ajută la minimizarea problemelor pielii, decolorărilor, petelor
  • calmează mâncărimile și reduce disconfortul pielii
  • colorant natural pentru produse cosmetice și săpunuri

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • potrivită în formulele pentru pielea cu probleme, tenul matur, tenul tern și pielea sensibilă
  • se folosește ca mască sau cataplasmă, în amestec cu argile sau alte pulberi de plante și apă / apă florală
  • se utilizează sub formă de macerat apos sau infuzie, inclus în tonere, seruri, creme
  • se utilizează ca macerat uleios pentru prepararea uleiurilor de față și de corp, a balsamurilor reconfortante, a cremelor de noapte reparatoare, a unui ulei de piele fără cusur
  • încorporat în săpunuri sau creme, aduce o frumoasă nuanță roșie sau roz
  • folosită în combinație cu henna roșcat, colorează părul în nuanțe de roșu rubin

GHID DE FORMULARE

  • Cum se prepară un macerat uleios
  • folosiți 100 ml de ulei vegetal la alegere și amestecați-l cu 10 gr de pudră
  • agitați bine pentru a dispersa pudra în lichid și lăsați la macerat până la 7 zile, agitând din când în când
  • filtrați-l folosind o hârtie filtru de cafea sau o sită densă, transferați filtratul într-o sticlă curată
  • folosiți uleiul macerat la realizarea proiectului sau păstrați-l într-un loc răcoros; este stabil timp de câteva luni
  • Cum se prepară o infuzie
  • adăugați 100 ml de apă clocotită la 10 gr de pulbere și amestecați
  • lăsați la infuzat până la 15 minute
  • filtrați cu un dispozitiv adecvat sau cu hârtie de filtrare, lăsați să se răcească și transferați filtratul colectat într-un flacon curat
  • încorporați-l imediat în formulă sau adăugați un conservant (1% Cosgard) pentru a-l păstra un timp mai îndelungat pentru proiecte viitoare

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • fiind o pudră concentrată cu efect de colorare a pielii, pudra Manjishta trebuie amestecată cu alte pudre mai neutre pentru aplicarea pe piele
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1483

Specificații

INCI
Rubia Cordifolia Root Powder
Alte denumiri
Indian Madder
Status
Natural conform
Filieră
direct din India
Metoda de obținere
măcinare
Partea plantei
rădăcini
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, portocaliu roșiatic
Solubilitate
miscibil în ulei, miscibil în apă, miscibil cu pulberi
Dozaj
1 - 20 %
Indicații specifice
acnee, coșuri, riduri, linii fine, mâncărime
Beneficii cheie
antiinflamator, antioxidant, tonic cutanat, anti-aging, antirid, astringent, purifiant, calmant cutanat
Potrivit pentru
săpunuri, baie & igienă, cosmetică, tratamente
TEN
Creme de față, Uleiuri faciale, Măști, Seruri, Tonere, Tratamente
CORP
Balsamuri, Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Scruburi
PĂR
Colorare
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Matur, Acneic, Sensibil
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414015391
upc
D073-1.D09
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Pudră de Manjishta

Media evaluării

5.0
16 Recenzii
Excelent 15
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (16)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare