unknown
×

Mască ayurvedică `New skin`

2986

Masca formulată cu pudre ayurvedice, Manjishta și Ashwagandha, îmbunătățește tonusul pielii, ajută la reducerea problemelor cutanate, elimină impuritățile, ajută la combaterea semnelor de îmbătrânire a pielii.

Formula: 38502 Nivel dificultate: începător Valabilitate: 3 zile pH optim: -

Faza Ingrediente Total o aplicare
A Manjishta pudră 1,5 gr
A Pudră de Ashwagandha 1,5 gr
A Argilă albă Caolin 7 gr
A Apă de Neroli 12 gr

1. Într-un bol sau pahar se amestecă întâi pudrele, apoi se adaugă apa de neroli și se omogenizează temeinic.

Masca proaspăt preparată se aplică pe față cu ajutorul unei pensule sau spatule, evitând zona ochilor și buzele. Se lasă să acționeze cca 10 minute, după care se clătește cu apă călduță.

Masca formulată cu pudre ayurvedice îmbunătățește tonusul pielii, ajută la reducerea problemelor cutanate, elimină impuritățile, ajută la combaterea semnelor de îmbătrânire a pielii.

În loc de apa de neroli se pot folosi și alte ape florale sau apă plată.
Dacă masca iese prea moale sau prea consistentă, mai adăugați argilă ori apă după caz.
Pentru tenul uscat se poate adăuga la mască 1-2 gr de ulei vegetal la alegere.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(16)

Folosită în mod tradițional în Ayurveda, fiind deosebit de bogată în principii active, își găsește aplicarea în formularea de produse cosmetice care ajută la menținerea sănătății pielii, cu un tonus îmbunătățit și un...

19,04 Lei
"0"
(11)

O pudră de plantă adaptogenă, ideală în formulele de rejuvenare a pielii, ajută la protejarea pielii împotriva daunelor induse de stresul oxidativ, consolidează și revigorează pielea, combate semnele de oboseală și...

15,83 Lei 22,61 Lei
-30%
"0"
(32)

Curăță delicat impuritățile și sebumul, clarifică pielea, atrage murdăria din pori. Oferă o textură netedă și plăcută, îmbunătățește stabilitatea și senzorialitatea formulărilor cosmetice. Este potrivit pentru toate...

15,73 Lei
"0"
(48)

Cunoscută și sub numele de hidrolat de flori de portocal, apa de neroli este apreciată pentru proprietățile sale hidratante, tonifiante, regeneratoare, de echilibrare a pielii și pentru parfumul său încântător.

23,57 Lei
MATERIALE
6 Opinii
 • Ana

  Ana 2021-04-10

  Vai ce site cool! Cum as putea sa fac o soluție pentru deschiderea rapida a porilor eventual cu efect de încălzire? M ar ajuta enorm . O sa incerc aceasta reteta și as aprecia dacă puteți posta o masca puternic AntiAging in special de fermitate pt începători . Va multumesc frumos

 • Marturii M.

  Marturii M. 2020-04-16

  Ce termen de valabilitate are?

  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2020-04-16

   Masca trebuie aplicată imediat după preparare, nu se păstrează.

   • Marturii M.

    Marturii M. 2020-04-19

    multumesc!

 • Daniel R.

  Daniel R. 2019-12-04

  Buna ziua,
  Ce ati putea recomanda ca si un activ ce ar putea fi apropiat/echivalent proteinelor din lapte ,Este posibil sa inlocuim total apa distilitata cu lapte de capra de exemplu ? In ce conditii si ce calitate al produslui finit al rezulta,va multumesc mult.

  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2019-12-04

   Bună ziua! Pot fi luate în considerare proteinele din grâu (keratină vegetală) sau proteina de mătase, dar depinde de aplicație. Apa distilată se poate înlocui cu lapte de capră în săpunuri CP, în măști sau diverse formule ce se folosesc imediat după preparare. Referitor la calitatea produsului finit, evaluarea depinde de scopul produsului, formula completă și modul de preparare, dar trebuie realizate teste. Succes!

Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare