unknown
×

Mască regeneratoare, antioxidantă Ashwagandha & Carote

2671

Masca este formulată cu ingrediente ce ajută la combaterea semnelor de îmbătrânire a pielii, tonifică și revitalizează tenul. Are proprietăți antioxidante și regeneratoare, pentru un ten neted, radiant.

Formula: 38514 Nivel dificultate: începător Valabilitate: 3 zile pH optim: -

Faza Ingrediente Total o aplicare
A Pudră de Lotus sacru 6 gr
A Pudră de Ashwagandha  2 gr
A Extract de CO2 Carote  10 picături
A Apă de Trandafiri de Damasc  20 gr

1. Într-un bol sau pahar se amestecă întâi pudrele, apoi se adaugă apa de trandafiri și se omogenizează temeinic.

Masca proaspăt preparată se aplică pe față cu ajutorul unei pensule sau spatule, evitând zona ochilor și buzele. Se lasă să acționeze cca 10 minute, după care se clătește cu apă călduță.

Masca este formulată cu ingrediente ce ajută la combaterea semnelor de îmbătrânire a pielii, tonifică și revitalizează tenul. Are proprietăți antioxidante, regeneratoare, pentru un ten neted, radiant.

Produsele Rețetei
INGREDIENTE
"0"
(11)

O pudră de plantă adaptogenă, ideală în formulele de rejuvenare a pielii, ajută la protejarea pielii împotriva daunelor induse de stresul oxidativ, consolidează și revigorează pielea, combate semnele de oboseală și...

15,83 Lei 22,61 Lei
-30%
MATERIALE
2 Opinii
 • Maria

  Maria 2020-10-27

  Buna ziua, am o intrebare despre Formula: 41308 , am respectat exact dozajul si indicatiile din reteta dar masca mi.a iesit gri nu neagra si particulele de carbune se simt ca nisipul, am gresit eu ceva sau asa este normal sa fie? Multumesc mult! Apreciez raspunsul!

  • ELLEMENTAL logo comments

   ELLEMENTAL 2020-10-29

   Bună ziua! Dacă ați lucrat cu cărbunele și argila din gama noastră, acestea sunt pulberi foarte fine, astfel problema este la amestecare, trebuie omogenizată compoziția lent și temeinic.

Opinii
Comentariu
Logați-vă pentru a scrie opinia despre rețetă

Categorii

Categorii

Creați un cont sau logați-vă!

Logare