unknown
×

Specificații

INCI
Withania Somnifera Root Powder
Alte denumiri
Indian Ginseng
Status
Natural conform
Lanț aprovizionare & producție
direct din India
Metoda de obținere
uscare, măcinare
Partea plantei
rădăcini
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, bej
Solubilitate
miscibil în ulei, miscibil în apă, miscibil cu pulberi
Dozaj
1 - 50 %
Beneficii cheie
tonic cutanat, regenerator, cicatrizant, antioxidant, antirid
Indicații specifice
cicatrici, riduri, linii fine, răni, leziuni
TEN
Balsamuri, Creme de față, Uleiuri faciale, Măști, Seruri, Tonere, Tratamente
CORP
Uleiuri de corp, Unturi de corp, Creme, Emulsii, Uleiuri de masaj, Scruburi
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr
TIP DE TEN
Toate tipurile, Matur
TIP DE PĂR
Toate tipurile
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Pudră de Ashwagandha

O pudră de plantă adaptogenă, ideală în formulele de rejuvenare a pielii, ajută la protejarea pielii împotriva daunelor induse de stresul oxidativ, consolidează și revigorează pielea, combate semnele de oboseală și îmbătrânire.

Mai departeArată mai puțin
16,04 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1484
0

Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt publicate pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile... de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv. Elemental nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni afecțiuni medicale sau boli. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic.

Meniu

Setări