unknown
×

Pudră de Ashwagandha

×

Specificații

INCI
Withania Somnifera Root Powder
Alte denumiri
Indian Ginseng
Status
Natural conform
Filieră
direct din India
Metoda de obținere
uscare, măcinare
Partea plantei
rădăcini
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, bej
Solubilitate
miscibil în ulei, miscibil în apă, miscibil cu pulberi
Dozaj
1 - 50 %
Indicații specifice
cicatrici, riduri, linii fine, răni, leziuni
Beneficii cheie
tonic cutanat, regenerator, cicatrizant, antioxidant, antirid
TEN
Balsamuri, Creme de față, Uleiuri faciale, Măști, Seruri, Tonere, Tratamente
CORP
Uleiuri de corp, Unturi de corp, Creme, Emulsii, Uleiuri de masaj, Scruburi
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Matur
TIP DE PĂR
Toate tipurile
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

O pudră de plantă adaptogenă, ideală în formulele de rejuvenare a pielii, ajută la protejarea pielii împotriva daunelor induse de stresul oxidativ, consolidează și revigorează pielea, combate semnele de oboseală și îmbătrânire.

Mai departeArată mai puțin
15,83 Lei 22,61 Lei
-30%
Ambalaj
  • 100 gr
Referință:
M-1484
Adaug la Wishlist(41)
Descriere Pudră de Ashwagandha

O pudră de plantă adaptogenă, ideală în formulele de rejuvenare a pielii, ajută la protejarea pielii împotriva daunelor induse de stresul oxidativ, consolidează și revigorează pielea, combate semnele de oboseală și îmbătrânire.

PROPRIETĂȚI

  • conține alcaloizi, lactone, flavonoide
  • întărește și revitalizează pielea
  • luptă împotriva stresului oxidativ
  • regenerează, repară
  • combate semnele de oboseală
  • favorizează o strălucire sănătoasă a pielii
  • antiaging și tonifiant
  • ajută la prevenirea semnelor premature de îmbătrânire

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • potrivită în formulele pentru tenul matur, pielea deteriorată, delicată
  • se folosește ca mască sau cataplasmă, în amestec cu argile sau alte pulberi de plante și apă/apă florală
  • se utilizează sub formă de macerat apos ori infuzie, inclus în tonere, seruri, creme
  • se utilizează ca macerat uleios pentru prepararea uleiurilor de masaj pentru față și corp, a balsamurilor reparatoare, a cremelor de noapte, a aplicațiilor de îngrijire a părului

GHID DE FORMULARE

  • Cum se prepară un macerat uleios
  • folosiți 100 ml de ulei vegetal la alegere și amestecați-l cu 10 gr de pudră
  • agitați bine pentru a dispersa pudra în lichid și lăsați la macerat până la 7 zile, agitând din când în când
  • filtrați-l folosind o hârtie filtru de cafea sau o sită densă, transferați filtratul într-o sticlă curată
  • folosiți uleiul macerat la realizarea proiectului sau păstrați-l într-un loc răcoros; este stabil timp de câteva luni
  • Cum se prepară o infuzie
  • adăugați 100 ml de apă clocotită la 10 gr de pulbere și amestecați
  • lăsați la infuzat până la 15 minute
  • filtrați cu un dispozitiv adecvat sau cu hârtie de filtrare, lăsați să se răcească și transferați filtratul colectat într-un flacon curat
  • încorporați-l imediat în formulă sau adăugați un conservant (1% Cosgard) pentru a-l păstra un timp mai îndelungat pentru proiecte viitoare

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1484

Specificații

INCI
Withania Somnifera Root Powder
Alte denumiri
Indian Ginseng
Status
Natural conform
Filieră
direct din India
Metoda de obținere
uscare, măcinare
Partea plantei
rădăcini
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, bej
Solubilitate
miscibil în ulei, miscibil în apă, miscibil cu pulberi
Dozaj
1 - 50 %
Indicații specifice
cicatrici, riduri, linii fine, răni, leziuni
Beneficii cheie
tonic cutanat, regenerator, cicatrizant, antioxidant, antirid
TEN
Balsamuri, Creme de față, Uleiuri faciale, Măști, Seruri, Tonere, Tratamente
CORP
Uleiuri de corp, Unturi de corp, Creme, Emulsii, Uleiuri de masaj, Scruburi
PĂR
Balsamuri de păr, Seruri pentru păr
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Matur
TIP DE PĂR
Toate tipurile
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414015407
upc
D079-1
mpn
33079000
isbn
76285-31-07-2023
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Pudră de Ashwagandha

Media evaluării

5.0
11 Recenzii
Excelent 11
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (11)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare