Specificații

Potrivit pentru
machiaj, cosmetică

Pigment cosmetic hidrofil Negru

Pigment cosmetic natural tratat la suprafață cu acid fitic, care facilitează prepararea de produse de machiaj și cosmetice colorate pe bază de apă. Reglare ușoară a nuanței, poate fi utilizat atât la cald cât și la rece. 

Mai departeArată mai puțin
9,65 Lei
* Comandă specială

Produsele marcate cu * sunt produse disponibile la comandă specială.

Toate produsele marcate ca fiind disponibile la comandă specială, se pregătesc după achitarea comenzii și se pot livra după minim 3 zile lucrătoare de la lansarea comenzii. Termenul de livrare poate să fie mai lung, caz în care clientul va fi contactat prin email sau telefonic de către departamentul de vânzări pentru a stabili toate detaliile.

Ne rezervăm dreptul de a aplica taxe de livrare în cazul comenzilor cu greutate / volum deosebit de mare, și în acest sens clientul va fi contactat după caz, pentru a stabili detaliile. Vă rugăm să vă asigurați că alegeți produsul potrivit, în cantitatea de care aveți nevoie.

Produsele disponibile la comandă specială nu pot fi returnate fiind îmbuteliate / dozate în mod specific doar la comanda clientului.

Ambalaj
Referință:
M-1495
Favorite0
0
Adaug la Wishlist(5)
Descriere

Pigment cosmetic natural tratat la suprafață cu acid fitic, care facilitează prepararea de produse de machiaj și cosmetice colorate pe bază de apă. Reglare ușoară a nuanței, poate fi utilizat atât la cald cât și la rece. 

Ingrediente: CI 77499 (and) Phytic acid (and) Sodium Hydroxide


PROPRIETĂȚI

Origine naturală, super hidrofil

Ușor de dispersat în formulări pe bază de apă

Nu este necesară măcinarea

Poate fi încorporat înainte sau după emulsificare

Dezvoltă mai rapid puterea completă a culorii

Ajustare ușoară a nuanței

Nu este considerat nanomaterial


RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

Adecvat pentru formulări pe bază de apă, cum ar fi fonduri de ten, mascara, corector, emulsii o/w, cosmetice colorate, creme hidratante nuanțate

Doza general recomandat 0.1-10%


Numai pentru uz cosmetic. A se păstra la loc uscat și răcoros.

Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1495

ean13
6424414016954
upc
D102-3.E11

Recenzii / Q&A

Evaluarea medie

5.0
3 Recenzii
Excelent 3
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (3)
  • Întrebări și răspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunsuri @ANSWERS_NB@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Scrieți un răspuns Adaugă un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspuns
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Adaugă un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspuns

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Răspuns
Articole conexe

Meniu

Setări

Creați un cont pentru a salva favorite

Logare

Creați un cont pentru a utiliza Wishlist

Logare