unknown
×

Ulei de Ricin Bio

×
Certificat BIO

Specificații

INCI
Ricinus Communis Seed Oil
Status
Ecocert Organic, Cosmos Organic
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat, filtrare
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, clar , ușor gălbui, gălbui, vâscos
Textură
grasă/bogată
Miros, aromă
neutru, slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Beneficii cheie
fortifiant capilar, nutritiv, emolient
Potrivit pentru
machiaj, săpunuri, cosmetică
CORP
Creme de mâini, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente
PĂR
Balsamuri de păr, Șampoane solide, Seruri pentru păr, Seruri pentru scalp, Tratamente
MACHIAJ
Ruj/Gloss, Balsam de buze, Mascara
TIP DE PĂR
Creț, Deteriorat, Subțiat, Uscat, Vopsit
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Un ulei mult diferit față de uleiurile vegetale în general, este foarte vâscos și ultra hidratant. Conferă pielii și părului un strat protector cu efect de strălucire, hrănește și calmează pielea, întărește și favorizează creșterea unghiilor, a părului și a genelor.

Mai departeArată mai puțin
16,28 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1111
Accesorii / Produse compatibile
Adaug la Wishlist(118)
Descriere Ulei de Ricin Bio

Un ulei mult diferit față de uleiurile vegetale în general, este foarte vâscos și ultra hidratant. Conferă pielii și părului un strat protector cu efect de strălucire, hrănește și calmează pielea, întărește și favorizează creșterea unghiilor, a părului și a genelor.

Ingrediente: Ricinus Communis Seed Oil

100% din totalul ingredientelor provin din agricultura organică. COSMOS ORGANIC certificat de Ecocert Greenlife în conformitate cu standardul COSMOS.

PROPRIETĂȚI

  • ultra hidratant, combate pierderile de apă din piele
  • asigură o barieră ocluzivă pe piele
  • bun nutritiv
  • reparator și calmant pentru piele
  • conferă părului un strat protector cu efect de strălucire
  • îmbracă și hrănește părul deteriorat
  • întărește și favorizează creșterea unghiilor, a părului și a genelor
  • face ca părul să fie mai moale și mai flexibil
  • capacitate superioară de umectare și dispersie a pigmenților
  • conferă luciu pe piele în cadrul formulelor cosmetice

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid palmitic (C 16:0) 2%
  • Acid stearic (C 18:0) 3%
  • Acid oleic (C 18:1) 3%
  • Acid linoleic (C 18:2) 5%
  • Acid linolenic (C 18:3) 1%
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 1%
  • Acid ricinoleic 85%

chart_69_1

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • aplicabilitate în formularea diferitelor produse cosmetice pentru piele, păr și unghii
  • ideal pentru balsamuri de păr, seruri de păr pentru păr creț și fragil, tratamente pentru buze și unghii, în diverse cosmetice decorative
  • pentru fabricarea săpunului CP, oferă o spumă densă și cremoasă

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1111

Specificații

INCI
Ricinus Communis Seed Oil
Status
Ecocert Organic, Cosmos Organic
Clasificare
grad cosmetic
Metoda de obținere
presat la rece, nerafinat, filtrare
Partea plantei
semințe
Procesare
fără etoxilare, fără iradiere, fără ionizare, fără sulfonare, fără hidrogenare
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
lichid, clar , ușor gălbui, gălbui, vâscos
Textură
grasă/bogată
Miros, aromă
neutru, slab, caracteristic
Dozaj
1 - 100 %
Punct de topire
lichid la temperatura camerei
Beneficii cheie
fortifiant capilar, nutritiv, emolient
Potrivit pentru
machiaj, săpunuri, cosmetică
CORP
Creme de mâini, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente
PĂR
Balsamuri de păr, Șampoane solide, Seruri pentru păr, Seruri pentru scalp, Tratamente
MACHIAJ
Ruj/Gloss, Balsam de buze, Mascara
TIP DE PĂR
Creț, Deteriorat, Subțiat, Uscat, Vopsit
TENDINȚE SUSȚINUTE
At-Home, Clean Beauty, Personalizat, Skinimalism, Waterless
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

ean13
6424414010037
upc
A012-3.G08
mpn
33079000
Disclaimer

Ulei de Ricin Bio beneficii

Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei de Ricin Bio

Media evaluării

5.0
60 Recenzii
Excelent 58
Foarte bun 2
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (60)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare