unknown
×

Oxid de zinc

×

Specificații

INCI
Zinc Oxide
Status
Natural conform
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, alb
Solubilitate
miscibil în ulei, miscibil cu pulberi
Dozaj
1 - 25 %
Beneficii cheie
purifiant, protector, reparator, cicatrizant, calmant cutanat, matifiant, antiiritant
Potrivit pentru
machiaj, protecție solară, cosmetică
TEN
Creme de față, Tratamente
CORP
Creme, Emulsii, Unguente
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme
COPII
Balsamuri, Creme
MACHIAJ
Corector, Fond de ten, Pudre
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Acneic, Gras
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Oxid de zinc de grad ultra-pur, valorificat în produsele cosmetice pentru numeroasele sale beneficii pentru piele, acționează ca un filtru UV fizic, liniștește pielea și favorizează vindecarea rănilor. Fără nanoparticule.

Mai departeArată mai puțin
19,04 Lei
Ambalaj
  • 50 gr
  • 100 gr
  • 1 kg
  • 5 kg
Referință:
M-1022-0.1
Adaug la Wishlist(53)
Descriere Oxid de zinc

Oxid de zinc de grad ultra-pur, valorificat în produsele cosmetice pentru numeroasele sale beneficii pentru piele, acționează ca un filtru UV fizic, liniștește pielea și favorizează vindecarea rănilor. Fără nanoparticule.

PROPRIETĂȚI

  • oxid de zinc farmaceutic pur, fără nanoparticule, netratat la suprafață
  • susține favorabil vindecarea rănilor
  • ajută la reducerea erupțiilor de acnee
  • calmează pielea afectată de eriteme sau iritații
  • asigură protecție solară cu spectru larg
  • conferă opacitate produselor de machiaj

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • aplicațiile includ îngrijirea pielii, îngrijirea pielii bebelușilor, produse de protecție solară, produse de makeup
  • poate fi formulat în produse solide sau lichide
  • în emulsii se adaugă în faza uleioasă
  • nu conferă transparență la aplicare
  • se utilizează de preferință emulsifianți și agenți non-ionici
  • valoarea optimă a pH-ului ~ 7

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • nu se utilizează în aplicații care pot duce la expunerea plămânilor utilizatorilor finali prin inhalare
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1022-0.1

Specificații

INCI
Zinc Oxide
Status
Natural conform
Aditivi
nu
Conservanți
nu
Aspect
pudră, alb
Solubilitate
miscibil în ulei, miscibil cu pulberi
Dozaj
1 - 25 %
Beneficii cheie
purifiant, protector, reparator, cicatrizant, calmant cutanat, matifiant, antiiritant
Potrivit pentru
machiaj, protecție solară, cosmetică
TEN
Creme de față, Tratamente
CORP
Creme, Emulsii, Unguente
ÎNGRIJIRE SOLARĂ
Creme
COPII
Balsamuri, Creme
MACHIAJ
Corector, Fond de ten, Pudre
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Acneic, Gras
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

upc
E017-4.C11
mpn
33079000
ean13
6424414010167
isbn
77969-05-06-2026
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Oxid de zinc

Media evaluării

5.0
27 Recenzii
Excelent 27
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 0

  • Recenzii (27)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare