unknown
×

Ulei esențial de Neroli

×
Grad alimentar

Specificații

INCI
Citrus Aurantium Amara Flower Oil
Alte denumiri
Ulei de Floare de Portocal
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
flori
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
linalool, b-pinene, limonene, linalyl acetate, nerolidol
Aspect
lichid, ușor gălbui, vâscozitate scăzută
Miros, aromă
puternic, caracteristic , floral
Notă parfum
notă de mijloc
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
riduri, linii fine, stres, stări tensionate, vergeturi, depresie, moral scăzut, insomnie, libidou scăzut
Beneficii cheie
tonic cutanat, relaxant, afrodisiac, antirid, regenerator, calmant cutanat
Potrivit pentru
masaj, parfumerie, cosmetică, aromaterpie, tratamente
TEN
Creme de față, Măști, Tratamente, Uleiuri faciale, Seruri
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Lotion bars, Uleiuri de masaj
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Matur
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

Uleiul prețios de floare de portocal are un parfum încântător, intens floral, pudrat, cu note dulci și acorduri subtil citrate, este foarte apreciat în parfumerie, cosmetică și pentru bunăstarea emoțională.

Mai departeArată mai puțin
127,49 Lei
Ambalaj
Referință:
M-1270
Adaug la Wishlist(40)
Descriere Ulei esențial de Neroli

Uleiul prețios de floare de portocal are un parfum încântător, intens floral, pudrat, cu note dulci și acorduri subtil citrate, este foarte apreciat în parfumerie, cosmetică și pentru bunăstarea emoțională.

Ingrediente: Citrus Aurantium Amara Flower Oil

Profil olfactiv: floral, dulce, elegant, aromă complexă și agreabilă

PROPRIETĂȚI

  • regenerant și tonic pentru piele
  • îmbunătățește aspectul tenului matur, al ridurilor, al vergeturilor
  • sprijină rejuvenarea pielii îmbătrânite
  • calmant, liniștitor, anxiolitic
  • ajută în caz de oboseală, tensiune nervoasă, perioade stresante
  • facilitează o stare de liniște și pozitivitate
  • ameliorează sentimentul de tristețe

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ca ingredient în formulări cosmetice, creme, unturi, seruri, amestecuri de uleiuri
  • se diluează cu un ulei vegetal și se aplică pe piele prin masaj
  • se adaugă la un preparat de baie dispersabil și se toarnă în apa caldă
  • ca ingredient pentru prepararea de săpunuri și articole de toaletă
  • în difuzor de aromaterapie, opțional în combinație cu alte uleiuri esențiale
  • ca și component pentru prepararea parfumurilor
  • ca aromă naturală în preparate culinare

DATE DE SIGURANȚĂ

  • consultați medicul dacă sunteți însărcinată, alăptați, sunteți o persoană în vârstă, aveți o boală gravă sau intenționați să utilizați uleiuri esențiale pentru copiii mici
  • nu aplicați direct pe mucoase, în nas, în ochi
  • consultați medicul sau aromaterapeutul înainte de a ingera orice ulei esențial
  • folosiți numai diluat, cu excepția cazului în care vă recomandă altfel medicul sau un aromaterapeut certificat, cu experiență și pregătire în domeniu
  • persoanele cu tendință alergică ar trebui să efectueze un test de alergie înainte de a utiliza uleiuri esențiale
  • pentru uz profesional, consultați fișa cu date de securitate
Mai departeArată mai puțin
Coduri și referințe
M-1270

Specificații

INCI
Citrus Aurantium Amara Flower Oil
Alte denumiri
Ulei de Floare de Portocal
Status
100% pur și natural, E.O.B.B.D. definit botanic și biochimic
Clasificare
grad cosmetic, grad alimentar
Metoda de obținere
distilare cu abur
Partea plantei
flori
Procesare
spectru complet, nefracționat, nedenaturat, nediluat
Natural index
ISO 16128: Natural 1.0
Constituenți principali
linalool, b-pinene, limonene, linalyl acetate, nerolidol
Aspect
lichid, ușor gălbui, vâscozitate scăzută
Miros, aromă
puternic, caracteristic , floral
Notă parfum
notă de mijloc
Solubilitate
în alcool etilic, în ulei
Dozaj
conform IFRA
Indicații specifice
riduri, linii fine, stres, stări tensionate, vergeturi, depresie, moral scăzut, insomnie, libidou scăzut
Beneficii cheie
tonic cutanat, relaxant, afrodisiac, antirid, regenerator, calmant cutanat
Potrivit pentru
masaj, parfumerie, cosmetică, aromaterpie, tratamente
TEN
Creme de față, Măști, Tratamente, Uleiuri faciale, Seruri
CORP
Unturi de corp, Uleiuri de corp, Creme, Emulsii, Lotion bars, Uleiuri de masaj
TIP DE TEN / PIELE
Toate tipurile, Matur
DEPOZITARE
la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, a nu se depozita la îndemâna copiilor

ean13
6424414012963
upc
D034-3
mpn
33079000
Disclaimer
Rețete cu acest produs

Recenzie Ulei esențial de Neroli

Media evaluării

4.3
12 Recenzii
Excelent 10
Foarte bun 0
Bun 0
Mediu 0
Slab 2

  • Recenzii (12)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Scrieți un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@ @VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Răspunde

Categorii

Categorii

Clic pentru mai multe produse
No products were found.

Creați un cont sau logați-vă!

Logare